Directorul general al companiei Bonduelle a murit lovit de o maşină

30 Aug 2020 | scris de Monica Pavelescu

Jérôme Bonduelle, directorul general al producătorului francez de conserve de legume Bonduelle, a fost lovit şi ucis de o maşină, relatează BFMTV.  

Directorul general al companiei Bonduelle a murit lovit de o maşină

Incidentul s-a produs sâmbătă seara în oraşul Lille. Jerome Bonduelle mergea cu bicicleta prin oraş cu soţia şi prietenii săi când a fost lovit de o maşină. După coliziune, şoferul a fugit de la faţa locului.

În ciuda eforturilor salvatorilor care au ajuns la faţa locului, Bonduelle, în vârstă de 51 de ani, a murit din cauza rănilor suferite.

Ulterior, în dimineaţa zilei de sâmbătă şoferul care se afla la volanul maşinii a fost prins de poliţie. Acesta ar fi fost sancționat în mai multe rânduri pentru conducere cu imprudenţă.

Jerome Bonduelle ocupa un loc în consiliul de administraţie al companiei, conducând afacerile prospective şi de dezvoltare ale companiei.

S-a alăturat afacerii de familie în 2003, după ce a petrecut un deceniu construind o carieră managerială în industria auto şi consultanţă. De asemenea, este fiul lui Bruno Bonduelle, un proeminent industriaş din Lille, fost şef al gigantului vegetal.

Grupul Bonduelle oferă locuri de muncă pentru 14.500 de oameni din întreaga lume, inclusiv 4.600 în Franţa.Istoria companiei începe în 1853, când Louis Bonduelle-Dalle a cofondat o afacere de distilerie.


CLICK - Follow us on Google News