Jessi Combs, prezentatoare a emisiunii Mythbusters, și-a pierdut viața încercând să doboare un record

29 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Prezentatoarea de televiziune Jessi Combs, gazdă a emisiunii ”Mythbusters“, a murit încercând să doboare un record de viteză, scrie Variety. În accidentul fatal, ea încerca să atingă viteza de 619 mile/ oră, în albia unui fost lac din Oregon. 

Jessi Combs, prezentatoare a emisiunii Mythbusters, și-a pierdut viața încercând să doboare un record

Combs, în vârstă de 36 de ani, deţinea titlul de ”cea mai rapidă femeie pe patru roţi“, după ce a atins viteza de 398 mile/ oră în 2013.

”Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs“, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat. 

A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor.

Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012. Una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altă femeie din istorie“, a transmis familia prezentatoarei de televiziune în comunicatul în care a anunţat decesul acesteia. 

Coechipierul său, Terry Madden, i-a adus, la rândul lui, un omagiu printr-un mesaj pe Instagram. ”Din păcate, am pierdut-o ieri într-un accident groaznic, am fost primul acolo şi am încredere în mine că am făcut tot ce era posibilul uman pentru a o salva.“

Combs s-a alăturat echipei „Mythbusters“ în 2009. Ea i-a luat locul lui Kari Byron, care a devenit mamă. Combs a mai coprezentat ”The List”, ”Overhaulin’”, ”Extreme 4×4” şi ”All Girls Garage”.