Jean-Claude Juncker, lovit din nou de «sciatică»?  Preşedintele Comisiei Europene, cu un pantof maro și unul negru — video

16 Nov 2018

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a apărut încălţat cu doi pantofi de culori diferite cu ocazia unui summit Uniunea Europeană - Africa de Sud care a avut loc joi la Bruxell

La intrarea în sală în care avea loc întâlnirea oficială, Jean Claude Juncker este întors din drum de o consilieră, după ce aceasta remarcă faptul că preşedintele Comisiei Europene nu a fost în stare să aleagă doi pantofi la fel şi îi sugerează să meargă să-i schimbe.

Docil, fără să comenteze, Juncker se supune și face stânga-mprejur, pentru a-și pune în acord culorile celor doi pantofi.

Culmea ar fi fost să-și fi schimbat pantofii, dar cu cel rămas din fiecare pereche, și să fi revenit cu aceeași diferență de culoare, dar inversată. (sic!)

Utilizatorii au comentat în valuri întâmplarea, cei mai vehemenţii fiind italienii, care afirmă că "acesta este omul care îi spune Italiei ce facă", făcând referire la disputele avute cu UE pe tema bugetului pe 2019.

Nu este pentru prima dată când Juncker se face de râs în public, în vara acestui an el apărând abia ţinându-se pe picioare, neputând merge decât suținut. Impactul a fost atât de puternic încât Comisia Europeană a fost nevoită să reacționeaze printr-un comunicat în care spunea că starea lui Juncker a fost provocată de o criză sciatică.

Păcat că nu suntem italieni, nouă chiar ne place să fim conduși de asemenea personaje… 

SHARE