Justin Bieber suferă de boala Lyme și de o infecție cronică ce i-a afectat «funcțiile creierului»

09 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Justin Bieber a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce o mulțime de comentarii îi amendau comportamentul ciudat, suspectându-l că ar consuma metamfetamină.

Justin Bieber suferă de boala Lyme și de o infecție cronică ce i-a afectat «funcțiile creierului»

”Toți cei care au tot spus că Justin Bieber arată ca naiba, că e consumator, habar nu au că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme. Și nu numai atât. sufăr și de o infecție serioasă - mononucleoză - care mi-a afectat pielea, funcțiile cerebrale, energia și starea generală de sănătate. Tot prin ceea ce-am trecut va fi relatat într-o serie de documentare pe care le voi urca pe contul meu de Youtube”, a scris Bieber.

”O să puteți vedea cum am luptat și am reușit să înving boala. A fost o serie de ani extrem de dificili, dar, cu ajutorul tratamementului adecvat voi reuși să trec peste această boală incurabilă și mă voi întoarce mai bine ca niciodată”, a conchis starul pop canadian în vârstă de 25 de ani.

Boala Lyme este cauzată de bacteria Borrelia Burgdorferi şi se transmite la oameni prin înţepătură de căpuşă. Simptomele includ febră, durere de cap, iritaţie pe piele în jurul înţepăturii. Dacă nu este tratată, infecţia se poate răspândi la articulaţii, inimă sau sistemul nervos central. Majoritatea cazurilor de Lyme se tratează cu antibiotice, potrivit Center of Disease and Prevention.

Potrivit estimărilor, 17% dintre căpuşe sunt infectate cu o bacterie - Borrelia - ce poate provoca boala Lyme.


CLICK - Follow us on Google News