Criticii fac praf prima carte a lui Meghan: «O carte scrisă din orgoliu, al unui autor semidoct»

10 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

După ce a visat să fie actriță, apoi prințesă, Meghan și-a dorit să fie și scriitoare, numai că asta din urmă se pare că nu prea i-a ieșit...

Criticii fac praf prima carte a lui Meghan: «O carte scrisă din orgoliu, al unui autor semidoct»

Ducesa de Sussex e foarte mândră că a reușit să scrie o carte pentru copii despre care spune că este inspirată chiar din viața sa.

”The Bench”, prima operă literară a lui Meghan, este dedicată lui Harry și Archie și costă 12.99 lire sterline.

În carte, despre care Ducesa spune că a fost inspirată de un poem pe care i-l dedicase soţului, apare alături de Meghan şi micuţa Lili, noua membră a familiei.

Insensibili la aspirația lui Meghan de a deveni scriitoare, critici literari i-au măcelărit opera, dar, în ciuda acestui aspect, a ajuns pe locul 40 în clasamentul vânzărilor de pe Amazon.

Cartea a fost catalogată drept fadă, fără niciun subiect real.

”The Bench” are recenzii foarte proaste, criticii desfiinţând-o, pur şi simplu: ”Pare că e o carte scrisă din orgoliu, al unui autor semidoct”.

”Ne întrebăm cum a putut cineva să publice această fiţuică ce sfidează regulile gramaticii şi nu are nicio structură literară”, scrie Claire Allfree de la The Telegraph

Alex O’Connell de la The Times cataloghează cartea drept ”mai degrabă un manual neoficial al părinţilor disperaţi”.

”Povestea nu are niciun fel de acţiune sau suspans, te întrebi dacă nu cumva a fost scrisă ca să descrie o piesă de mobilier”, mai scrie Alex O’Connell.

Nu e cunoscut dacă Meghan a primit vreun avans pentru carte sau dacă toate încasările vor fi donate în scopuri caritabile.


CLICK - Follow us on Google News