Contractul impus de Meghan Markle fostului soţ în cazul în care ar fi rămas însărcinată

30 Oct 2018

Meghan Markle i-a impus fostului ei soţ, Trevor Engelson, să semneze un aşa-zis »contract de asigurare în cazul unei sarcini», după cum au declarat surse din anturajul fostei actriţe.

Markle, pe atunci în plină ascensiune pe scara popularității, datorită rolului interpretat în ”Suits“, s-a dovedit extrem de preocupată de posibila maternitate, fiind extrem de grijulie în ceea ce privește condițiile în care ar putea naște un copil.

Un prieten apropiat a declarat că Meghan și-a convins primul ei soţ, Trevor Engelson, să semneze un ”acord“ în care acesta îi dădea asigurări că va plăti un antrenor personal, un nutriţionist şi o dădacă, în cazul în care îi va dărui un copil, astfel încât să se poată reîntoarce cât mai repede la stilul de viață obișnuit, scrie Daily Mail.

De asemenea, în documentul redactat de avocaţii lui Meghan se găseau şi detalii de îngrijire a copilului.

Contractele de asigurare în cazul unei sarcini reprezintă o practică des întâlnită în Statele Unite, în special în, Los Angeles.

Fosta actriţă americană s-a cunoscut cu Engelson în 2004, iar în 2010 i-a devenit logodnică, în 2011 având loc o ceremonie la malul mării. Cei doi au divorţat doi ani mai târziu, în 2013.

Jurnaliștii britanici publică această informație la doar câteva zile după ce Ducii de Sussex, Meghan și Prințul Harry, au anunțat că aşteaptă venirea pe lume a primului lor în primăvara lui 2019. Cu siguranță în acest caz un contract de genul celui menționat nu are cum să se mai semneze...

SHARE