Familia regală britanică, încântată că Meghan n-a ajuns la înmormântarea Prinţului Philip: «Nu doreau să iasă circ!»

29 Aug 2021 | scris de Ioana Tomozei

Finding Freedom, biografia neautorizată a Ducilor de Sussex, lansată în august 2020, a fost completată cu un nou epilog despre întâmplări mai recente din viaţa lui Meghan şi a lui Harry.

Familia regală britanică, încântată că Meghan n-a ajuns la înmormântarea Prinţului Philip: «Nu doreau să iasă circ!»

Chiar dacă autorii Omid Scobie şi Carolyn Durand susţin că ducii n-au fost consultaţi în scrierea acestei cărţi, surse apropiate cuplului susţin că Meghan şi Harry s-au întâlnit cu autorii după ce au acordat acel mult discutat interviu lui Oprah.

Una dintre cele mai importante afirmaţii făcute în noua parte a biografiei sugerează că membrii familiei regale au fost ”încântaţi” de faptul că Meghan nu a putut participa la înmormântarea Prinţului Philip, în aprilie.

Autorii scriu că Meghan spera să poată să-şi însoţească soţul la înmormântarea soţului reginei, dar a fost sfătuită de către medici să nu facă acest lucru, din cauza sarcinii ei avansate.

Noul capitol, inclus într-o ediţie broşată a cărţii Finding Freedom, care urmează să fie publicată pe 31 august, afirmă: ”Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ".

Afirmaţia a dost confirmată de un apropiat al casei regale, care susţine că unii dintre aceşti membri se aşteptau ca ducesa să se dea în spectacol la acest eveniment trist.


CLICK - Follow us on Google News