Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul şi vrea ca Harry s-o lase mai moale cu atacurile la adresa familiei

03 Iun 2021 | scris de Ioana Tomozei

Meghan Markle este hotărâtă să-și păstreze titlul nobiliar, în ciuda faptului că a renunțat la calitatea de membru senior al Familiei Regale în 2020, temându-se de un dezastru în ceea ce privește imaginea sa...

Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul şi vrea ca Harry s-o lase mai moale cu atacurile la adresa familiei

O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru publicația americană Heat că Meghan este îngrijorată de comentariile recente ale soțului ei cu privire la familia regală britanică, care au generat chiar ideea că ar fi posibil să li se retragă titlurile oferite de regină.

”I-a spus lui Harry că trebuie să atenueze atacurile asupra familiei regale - se teme că le vor lua titlurile, ceea ce ar fi un dezastru de PR. Chiar acum, ea este inundată de oferte, iar asta se datorează în mare parte faptului că este ducesă", spune sursa citată.

Aceste comentarii apar în momentul în care a fost lansată o petiție, prin care Prințul Harry este invitat să renunțe voluntar la titlurile sale.

Lady Colin Campbell, autoare mai multor cărți despre Ducii de Sussex, i-a cerut Harry să îi ”solicite în mod voluntar Reginei ca să pună stilul său de viaţă regal, titlurile și rangul în suspensie''. Peste 27.000 de persoane au semnat această petiție publică.

Piers Morgan a mers chiar mai departe și a îndemnat-o pe Regină să le ia oficial titlurile.

''Așa cum am scris când au anunțat în ianuarie 2020 că renunță la Marea Britanie și la datoria regală, Regina ar fi trebuit să le ia titlurile de atunci. Nu a făcut-o pentru că Harry este nepotul ei iubit și nu vrea să fie văzută ca şi cum îl maltratează”, declară Morgan.

Fostul prezentator a făcut comentariile după recentul interviu al Prințului Harry cu Dax Shepard, unde a discutat despre copilăria sa. În timpul podcast-ului, Harry a vorbit despre ''durerea sa genetică'' și a spus că vrea să ''rupă ciclul durerii și suferinței'' renunțând la familia regală.

Într-un alt interviu, luat de Oprah Winfrey, pentru noua sa serie Apple TV + The Me You Can’t See, Harry a criticat familia regală și a spus că au făcut prea puțin pentru a ajuta cuplul atunci când s-au simțit hărțuiți de mass-media.

Harry a spus: "M-am simțit complet neajutorat. Am crezut că familia mea ne va ajuta - dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, oricare ar fi fost, era întâmpinat de o liniște totală sau de o neglijare totală".


CLICK - Follow us on Google News