Meghan Markle, cercetată de Palatul Buckingham în legătură cu comportamentul său față de personalul regal

17 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Telenovela cu oameni bogați, înfiripată de rebeliunea lui Meghan Markle și a Prințului Harry față de instituția regalității britanice continuă...

Meghan Markle, cercetată de Palatul Buckingham în legătură cu comportamentul său față de personalul regal

Palatul  Buckingham a angajat un cabinet de avocatură să ancheteze referitoare la informațiile conform cărora Meghan Markle, Ducesă de Sussex, a intimidat membri ai personalului regal, relatează CNN.

Palatul a anunţat că avocații urmează să cerceteze dezvăluirile făcute de media britanică, la începutul lui martie, potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018.

Doi funcţionari de rang înalt au dezvăluit că au fost intimidaţi de soţia prinţului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de ”umilire”.

”Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect”, a declarat luni pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Meghan și Harry nu au comentat informațiile privitoare la această anchetă, însă un purtător de cuvânt al acestuia a respins aceste acuzaţii de intimidare, pe care le-a catalogat drept ”defăimătoare”.

Investigaţiile privitoare la comportamentul lui Meghan apar ca un răspuns la declaraţiile zgomotoase făcute de aceasta, alături de Harry, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, care au făcut ca familia regală britanică să se confrunte cu o criză majoră de imagine.


CLICK - Follow us on Google News