Miss Anglia renunţă la acţiunile caritabile și se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii 

07 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Bhasha Mukherjee, Miss Anglia în 2019 şi reprezentată a Marii Britanii la Miss World, a anunţat că renunţă la acţiunile caritabile pe care le desfăşura în această perioadă pentru a da o mână de ajutor în lupta coronavirusului.

Miss Anglia renunţă la acţiunile caritabile și se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii 

Mukherjee s-a ocupat în ultima perioadă cu acţiuni caritabile desfăşurate în mai multe ţări din Africa şi Asia, dar a decis să revină în Anglia şi să se reangajeze la fostul spital în care lucra pentru a-i ajuta pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Mukherjee a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim care i-au povestit cât de gravă este situaţia şi că le-ar prinde bine o mână de ajutor. Nu a stat pe gânduri, şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă.

Ea a declarat pentru CNN că a simţit că este greşit să se comporte ca o regină a frumuseții, chiar şi în scopuri umanitare, în timp ce oamenii din întreaga lume mor din cauza coronavirusului şi colegii ei lucrează din greu în spitale. 

"Nu există un moment mai bun pentru mine să fiu Miss Anglia şi să ajut Anglia într-o perioadă când are nevoie", a afirmat ea. 

Fosta câştigătoare a Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară, iar acum este pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic.

”Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă cât mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Mukherjee pentru CNN.


CLICK - Follow us on Google News