Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani

13 Iul 2020 | scris de Anita Raicu

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la 27 de ani, conform declarațiilor făcute de apropiații mamei sale, Lisa Marie Presley, informeazăt CNN.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani

Benjamin Keough a murit duminică la Calabasas, California, după cum a confirmat oficial managerul Lisei Marie Presley.

Potrivit managerului, acesta "este sfâșiată de durere, de neconsolat și devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru cei doi gemeni de 11 ani și pentru fiica cea mare, Riley".

Potrivit TMZ, care citează surse din anchetă, Benjamin Keough s-ar fi sinucis prin împușcare.

CNN mai notează că Keough semăna foarte bine cu celebrul său bunic, cântărețul și actorul Elvis Presley, decedat în 1977. Priscilla Presley era bunica sa maternă.

În 2009, Keough a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Cine a fost Elvis Presley, bunicul lui Benjamin Keough

Regele Rock'n'Roll-ului, Elvis Presley (1935-1977), va rămâne pentru posteritate drept omul care a revoluționat muzica, începând cu anii '50. 

Considerat unul dintre cei mai influenți artişti ai secolului XX, Elvis a inclus în melodiile sale influenţe country şi rhythm & blues, iar albumele sale audio s-au vândut în peste 1 miliard de copii pe plan mondial.

Grație vocii, a stilului de dans invovator pe scenă și în filme și a sfidării barierelor sociale şi rasiale ale timpului său, Elvis Presley a fost adulat de milioane de femei şi a fost o sursă de inspiraţie pentru toţi muzicienii care s-au lansat după el, de la The Beatles şi The Rolling Stones, până în prezent.

În cei 23 de ani de carieră, Elvis Presley a jucat în 31 de filme şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv trei premii Grammy.

Elvis a murit pe 16 august 1977, la numai 42 de ani. El a fost găsit căzut în baia reședinței sale, Graceland, din Memphis, Tennessee, de iubita sa. Artistul a fost transportat la Spitalul Baptist Memorial, însă medicii nu au mai putut face nimic.


Cauza oficială a morții lui Elvis Presley a fost atacul de cord, dar acesta s-a produs pe fondul unei supradoze de medicamente.


CLICK - Follow us on Google News