Urmând exemplul lui Pink, Nicole Kidman donează și ea 500.000 de dolari pompierilor australieni

05 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Nicole Kidman și soțul său, Keith Urban, au urmat exemplul oferit în urmă cu o zi de Pink și au anunțat că vor dona la rândul lor 500.000 de dolari americani pentru a ajuta pompierii australieni în lupta cu flăcările.

Urmând exemplul lui Pink, Nicole Kidman donează și ea 500.000 de dolari pompierilor australieni

Nicole Kidman a făcut anunțul donației sale pe contul său de Instagram, distribuit și de Urban pe Twitter. 

”Sprijinul, gândurile şi rugăciunile familiei noastre sunt pentru toţi cei afectaţi de incendii în toată Australia”, a scris actriţa Nicole Kidman pe Instagram, adăugând o listă cu adresele organizațiilor unde se pot face donaţii.

nicole-kidman-donatie-australia

Conform Serviciului Australian de pompieri 146 de incendii ard doar în statul New South Wales, iar duminică aproximativ 2.700 de pompieri se luptau cu focul. În statul vecin, Victoria, trei focuri s-au combinat pentru a forma unul singur, mai mare decât insula Manhattan. La Canberra, sâmbătă după-amiază s-au înregistrat 44 de grade Celsius, un record al ultimilor 80 de ani, în timp ce la Penrith, la vest de Sydney, au fost 48,9 grade Celsius, conform Biroului de Meteorologie.

Australia a chemat 3.000 de rezervişti să ajute echipele de intervenție, pentru a face faţă incendiilor de vegetaţie care devastează în prezent ţara, a anunţat premierul țării.


CLICK - Follow us on Google News