Norvegienii au luat-o razna! Proteste pentru legi mai dure împotriva lupilor. Au doar 65!!!

10 Jan 2019

Mii de oameni au demonstrat marți seară la Oslo, pentru a cere guvernului să aplice măsuri mai dure împotriva animalelor sălbatice.

Deși în mare parte prezintă aspectele membrilor unei societăți normale, lansând chiar un model admirat de mulți, se pare că norvegienilor începe să le lipsească lipsa unor probleme cu care să se confrunte, și atunci, le inventează...

Demonstranții au ieșit pe străzile capitalei norvegiene, majoritatea fermieri sau locuitori din zonele rurale, pentru a se plânge că lupii le omoară animalele și le pun viața în pericol.

Surprinzător, demonstrația are loc în condițiile în care în toată Norvegia sunt doar 65 de lupi, care ar trebui să ”terorizeze” peste cinci milioane de persoane.

Doi lupi au fost uciși chiar în prima zi a anului, într-o zonă de rezervație naturală, după ce guvernul a permis vânarea animalelor sălbatice pentru prima oară după o lungă perioadă de timp .

După cum era de așteptat, vânătoarea i-a înfuriat pe  activiștii pentru drepturile animalelor, care plănuiesc pentru acest weekend o demonstrație care să susțină în favoarea lupilor.

SHARE