Un pasager a pilotat o aeronavă din UK în Spania,  după ce comandantul întârziase deja două ore - video 

05 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Un pasager a Easyjet a împiedicat anularea unei curse aeriene, oferindu-se să piloteze el avionul, după ce căpitanul zborului nu fusese de găsit timp de mai bine de două ore, potrivit metro.co.uk.

 Un pasager a pilotat o aeronavă din UK în Spania,  după ce comandantul întârziase deja două ore - video 

Chinul pasagerilor aflați bordul unei aeronave care trebuia să efectueze o cursă de la Manchester la Alicante, în Spania, și care își vedeau visul vacanței mult-așteptate spulberat, a fost curmat de unul dintre ei, care l-a înlocuit pe comandantul zborului, care nu era de găsit.

Michael Bradley, un pilot calificat Easyjet, avea asupra sa licenţa şi legitimaţia de zbor, după ce fusese avertizat că zborul care urma să-l ducă alături de familie în Spania avea o întârziere de două ore. 

Bradley a fost ovaționat de ceilalți pasageri atunci când le-a comunicat faptul că îşi oferă serviciile pentru a împierdica anularea zborului.

”Soţia și fiul meu se află pe rândul 15. Soţia m-a atenţionat că avionul nostru are o întârziere de două ore pentru că lipseşte căpitanul zborului. Aşadar, chiar înainte să trecem prin filtrul de securitate, m-am gândit să-mi ofer serviciile pentru că îmi doresc să ajung în vacanţă. Am sunat la Easyjet, le-am spus că am cu mine licenţa de zbor şi că mi-ar plăcea să ajung la destinaţie”, le-a spus Bradley pasagerilor.