Pisică din Rusia cu puteri binefăcătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

21 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

O pisică din Rusia, despre care proprietarul spune că ar avea puteri binefăcătoare, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 20 de milioane de ruble, adică aproximativ 320.000 de dolari.

Pisică din Rusia cu puteri binefăcătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

Proprietarul pisicii spune că acțiunea sa este făcută chiar la îndemnul felinei. ”Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză nobilă”, a scris Georgy, pe un site de vânzări popular în Rusia, scrie The Moscow Times.

Bărbatul spune că are pisica de doi ani și a găsit-o la mormântul unui vindecător din Siberia, a luat-o acasă și că de atunci viața i s-a schimbat radical în bine.

”Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar și mi se spune ce să fac”, spune bărbatul.

Nu se ști cu adevărat câti dintre cei care au văzut oferta au și luat-o în serios, dar acesta a adunat peste 11.000 de vizualizări, potrivit sursei citate.

Georgy a ajuns să fie invitat la tv în urma acestui anunț și a declarat pentru canalul de știri Moskva 24 că, în final, ar putea să ofere gratuit pisica. ”Am pus acest preț doar pentru a atrage atenția. Cineva sigur are nevoie de ea chiar în acest moment”, a spus bărbatul.

pisica binefacatoare rusia vanzare