Au avut Juan Carlos și Lady Diana o relație?

20 Apr 2021 | scris de Anita Raicu

Regele Juan Carlos al Spaniei pare să fi fost un adevărat Don Juan, media vorbind despre sute de implicarea sa în sute, dacă nu mii, de relaţii...

Au avut Juan Carlos și Lady Diana o relație?

Potrivit ”The Solitude Of the Queen”, o biografie controversată a Regelui Juan Carlos, semnată de jurnalista spaniolă Pilar Eyre, monarhul spaniol ar fi încercat să o seducă pe Lady Diana și chiar au avut o relație.

Se întâmpla în anii '90, o perioadă în care lumea savura deja deliciile dezvăluirilor media despre afacerile extraconjugale ale lui Charles și Juan Carlos.

Diana și Charles ar fi acceptat invitația regelui spaniol de a-și petrece împreună vacanțele de vară. Juan Carlos I şi Regina Sofia i-au găzduit pe Prinţul Charles şi Diana, împreună cu William şi Harry la Marivent.

În acel moment, relaţia lui Charles cu Camilla Parker Bowles devenise de notorietate, iar autorul cărții speculează că Diana a fi flirtat cu regele spaniol.

Deşi nu aveau prea multe în comun, Sofia şi Diana s-au înțeles destul de bine încă de la început.

”Erau două femei foarte diferite, dar Sofia a fost o gazdă perfectă şi i-a făcut pe Diana şi William să se simtă ca acasă, în timp ce prinţul Charles se distra cu regele, dar atât.

Sofia era conştientă că soţul ei avea anumite slăbiciuni şi că oaspetele ei era o tânără de o frumuseţe spectaculoasă. Sofia a ştiut asta, iar lucrul ăsta s-a dovedit până la urmă extrem de incomod pentru ea”, spune jurnalistul spaniol Jaime Peñafiel.

Una dintre gărzile de corp ale Dianei susţine în memoriile sale că prinţesa i-a mărturisit că regele spaniol căuta contactele fizice cu ea: ”Juan Carlos este înfricoşător de fermecător, dar, ştii. . . un pic prea atent. Ştiu că este absurd, dar sunt sigur că Regele mă pipaie bine”.

Jaime Peñafiel aminteşte  totuși că Diana avea ”o anumită obsesie, fiind convinsă că toţi bărbaţii care flirtau cu ea voiau să o ducă în pat”.

Pe de altă parte, comentatorii britanici susțin că Diana ar fi flirtat cu Juan Carlos pentru a-l face gelos pe Charles, un lucru ce nu i-a prea reușit dar că lucrurile între cei doi s-ar fi oprit în acel punct...


CLICK - Follow us on Google News