Prinţul Harry acuză presa britanică pentru că l-a făcut să părăsească familia regală - video

26 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Stabilit din aprilie anul trecut în California, Prințul Harry muncește pentru prima oară în viață pentru a-și câștiga existența, construindu-și o carieră în industria divertismentului, semnând alături de soţia sa Meghan contracte cu Netflix şi Spotify.

Prinţul Harry acuză presa britanică pentru că l-a făcut să părăsească familia regală - video

Ruptura între prinţ şi familia regală britanică pare să fie una ireconciliabilă, Palatul Buckingham anunţând vinerea trecută că cei doi îşi vor pierde ultimele titluri, după ce au confirmat retragerea definitivă.

Încâlzind puțin atenția opiniei publice, Harry a fost invitatul lui James Corden la emisiunea "Late Late Show" a lui James Corden.

Prințul Harry spune că a simțit nevoia să părăsească familia regală din cauza presiunii media, explicând că toxicitatea presei britanice era pe cale să-i distrugă sănătatea mintală.

"Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică.

Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut - mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora - este viaţa mea - deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru", spune Harry.

De fapt, prin apariția sa, Harry vrea să spună că ne interesează apariția în media, pentru că ne aduce publicitate, dar vrem să se spună doar ce ne dorim... 

Prinţul Harry a comentat şi serialul "The Crown", care dramatizează viaţa bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

"Nu se prefac că spun adevărul. Este o ficţiune, dar este inspirat foarte liber din adevăr.

Bineînţeles că nu este precis, dar vă oferă o idee despre stilul de viaţă şi despre presiunile suportate.

Mă simt mai confortabil cu "The Crown" decât cu poveştile care circulă despre familia mea, soţia mea şi despre mine, pentru că unele articole de presă sunt prezentate ca adevărate", spune Harry.

Nu putea lipsi o apariţie surpriză a celei care e principala cauză a îndepărtării lui Harry de familia regală - Meghan Markle.

De asemenea, publicul află și ce cadou de Crăciun a primit Archie de la străbunica sa, la sugestia, cumva ironică a lui Meghan.

"Bunica ne-a întrebat ce ar vrea Archie de Crăciun. Şi Meg a spus un aparat de făcut gofre şi ea ne-a trimis un aparat de făcut gofre", spune Harry.


CLICK - Follow us on Google News