Vladimir Putin, scos din sărite de o moderatoare CNBC: «Femeie frumoasă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul»

15 Oct 2021 | scris de Ioana Tomozei

Vladimir Putin a fost iritat de o moderatoare a canalului CNBC spunând pe un ton condescendent că e "frumoasă”, dar îi răstălmăceşte cuvintele. 

Vladimir Putin, scos din sărite de o moderatoare CNBC: «Femeie frumoasă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul»

Interviul a avut loc live în cadrul Săptămânii dedicate Energiei de la Moscova.

Putin a insistat asupra faptului că Rusia este un partener de încredere, iar presupunerile de la baza întrebărilor jurnalistei cum că Rusia ar folosi problema gazelor ca pe o armă politică ”sunt complet absurde”.

”O femeie frumoasă, drăguţă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul, ca şi cum nu m-ar fi auzit”, a remarcat Putin despre moderatoarea CNBC Hadley Gamble în faţa audienţei.

”O sa repet ce am spus”, a continuat Putin, la care Gamble a replicat că a auzit bine, dar că ”a durat destul” până când Rusia să se decidă să mărească cantitatea de gaze către Europa.

”Ascultă, tocmai ai afirmat: ‘Nu livrezi gaze către Europa prin conducte'. Ai înţeles greşit. Sporim livrările în Europa. Gazprom majorează cantitatea cu 10%. Rusia a crescut livrările cu 15%. Le mărim, nu le scădem. Cuvintele mele sunt atât de greu de înţeles?”, s-a arătat iritat Putin.

Hadley Gamble moderează emisiunea ”Capital Connection” din Abu Dhabi, unde invită lideri ai lumii.Absolventă a University of Florida (Miami), s-a născut în Knoxville, Tennessee.

După interviu, Hadley a comentat pe Instagram: ”Domnule preşedinte, de ce vă temeţi?”. De asemenea, a ridiculizat reacţia presei ruse, după ce cotidanul Kommersant i-a publicat fotografia pe prima pagină.


CLICK - Follow us on Google News