Cum și-a căpătat regina Marii Britanii un nou nume de alint

04 Iun 2021 | scris de Cristina Romanescu

Casa Regală a Marii Britanii trece prin momente dificile, odată ce Prințul Harry si soția lui, Meghan Markle, au început să “dea din casă” pe la diverse emisiuni de divertisment din Statele Unite.

Cum și-a căpătat regina Marii Britanii un nou nume de alint

Sunt din ce în ce mai frecvente opiniile că, după ce regina nu va mai fi, va dispărea și instituția monarhică, odată ce Harry dezvăluie slăbiciunile, intrigile, secretele care se doreau a nu fi aduse la cunoștința publicului. Și, conform zvonurilor, Harry nu se va opri din acordarea de interviuri.

Însă, odată cu dezvăluirile, au ieșit la iveală si detalii simpatice din viața familiei regale.

Cum ar fi că, in casă, reginei I se spune de ani buni de zile Gary, “nume de cod” căpătat de ani buni de zile, încă de când Prințul William, mic fiind, s-a împiedicat și a căzut la Buckingham.

Cu lacrimile șiroindu-i pe obraji, viitorul rege a solicitat să vină Gary să-l linistească. Suita habar n-a avut la cine se referea micul prinț, pâna când bunica lui, regina Angliei, și-a făcut apariția și l-a luat pe băiețel în brațe: “Eu sunt Gary”, a spus Majestatea Sa. “Nu poate să pronunțe granny (bunica)”. 

Acum, viitorul rege o strigă pe soția lui, Kate, cu apelativul “Puppet” (păpușă - N.R.), în timp ce ea îl alintă  “babe”.


CLICK - Follow us on Google News