Roger Waters: «Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai puternici idioți din lume» - video

15 Iun 2021 | scris de Monica Nistor

Roger Waters a respins cererea Facebook – care se oferă să-i plătească o importantă sumă de bani în schimbul dreptului de a folosi piesa ‘Another Brick In The Wall’ pentru a promova platforma Instagram.

Roger Waters: «Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai puternici idioți din lume» - video

În cadrul unei conferințe de susținere a fondatorului Wikileaks, Julian Assange, Waters a citit un mail pe care susține că l-a primit de la Mark Zuckerberg, în care i se solicita dreptul de a folosi piesa.

”Am să vă arăt ceea ce am primit prin internet în această dimineață. Este vorba de o cerere de a obține dreptul de a folosi piesa mea, ‘Another Brick in the Wall, Pt. 2’, în producerea unui clip de promovare a Instagram.

Deci este un mesaj de la Mark Zuckerberg pentru mine, primit de dimineață, în care oferă o sumă foarte, foarte mare de bani… iar răspunsul meu este:‘fuck you!’. În niciun caz”.

Am ținut să vă menționez întâmplarea asta doar pentru a scoate în evidență încercarea lor perfidă de a controla absolut tot.

Cei dintre noi care avem ceva putere – și eu dețin ceva – cel puțin referitor la dreptul asupra pieselor mele, am… Nu voi fi parte din acest rahat, Zuckerberg.

Deci ei vor să-mi folosească melodia pentru a face Facebook și Instagram și mai puternice decât sunt acum, pentru a ne putea cenzura în continuare și și  mesajele 

Apoi a spus despre Zuckerberg că „este unul dintre cei mai puternici idioți din lume”. „

Te gândești cum a ajuns prostănacul ăsta, care a pornit de la – ‘E drăguță, îi dăm 4 stele din 5’ și ‘Ea e urâtă, îi dăm 1’ – cum a ajuns să dețină putere?. Și iată-l unul din cei mai puternici idioți din lume”, a spus Waters.


CLICK - Follow us on Google News