Român, la bustul gol, călătorind pe suportul de biciclete al unui autocar, de la Berlin spre Hamburg

26 Aug 2020 | scris de Anita Raicu

Un român la bustul gol, în stare de ebrietate, a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost observat călătorind pe suportul pentru biciclete fixat în spatele unui autocar, pe o autostradă din apropiere de Berlin, scrie hln.be.

Român, la bustul gol, călătorind pe suportul de biciclete al unui autocar, de la Berlin spre Hamburg

Pasagerul clandestin a fost reclamat de angajații unei societăți de remorcare a vehiculelor, care i-au remarcat stilul inedit de a călători, pe autostradă, în apropierea aeroportului Berlin-Tegel.

Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu măcar nu a reuşit să facă testul de alcoolemie. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa, de-abia la comisariatul de poliție fiind identificat și descoperindu-se că este cetățean român.

Nu se ştie cât timp el a călătorit românul pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit, dar martorii spun că a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă, iar maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care s-ar fi  produs acest incident.


CLICK - Follow us on Google News