Cine este noua soție a miliardarul Piero Ferrari, care a absolvit Academia Tehnică Militară din București

28 Iul 2021 | scris de Anita Raicu

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit de curând, iar evenimentul a avut loc în insula Capri.

Cine este noua soție a miliardarul Piero Ferrari, care a absolvit Academia Tehnică Militară din București

Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Romina şi Piero transmițându-le tuturor că e vorba de nunta unei prietene din copilărie, Patricia, după căsătoria lor noul cuplu Ferrari devenind nașii de cununie ai acesteia.

Nu, nu este nicio coincidență de nume, Piero este fiul legendarului Enzo Ferrari, fondatorul companiei care produce maşini de lux.

Italianul are o avere estimată la 4.5 miliarde de dolari și era cât se poate de liber din punct de vedere matrimonial după ce a divorțat, în 2019, de Floriana Nalin, căreia i-a fost soț timp de 50 de ani şi cu care are un copil. Are 76 de ani.

De partea cealaltă, Romina Gingașu e o româncă originară din București despre care tabloidele n-au remarcat mai nimic în afara unei relații pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.

Conform paginii sale de Linkedin Romina Gingașu a absolvit, în 2016, cursurile Academiei Tehnice Militare, mai menționează un curs la Universitatea de Apărare Carol I, în 2012, și unul de vânzări și marketing la Cambridge, în 2018, după ce l-a cunoscut pe Piero Ferrari.

Piero Ferrari şi Romina Gingașu s-au cunoscut în 2016,  în momentul în care românca încerca să îl convingă să cumpere un avion de la compania pe care o reprezenta în acel moment. 

”Romina era reprezentantul companiei «Bombardier», producătorul unor aeronave private de lux.

Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari.

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra. (…)

Chimia dintre cei doi (Piero şi Romina - N.R.) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, expune cât se poate de concis povestea celor doi un apropiat.


CLICK - Follow us on Google News