Italia. Prostituată româncă răpită și sechestrată de un cunoscut DJ

08 Sep 2020 | scris de Ioana Tomozei

Francesco Cirioni, 39 de ani, un cunoscut DJ italian și proprietarul unui post de radio din Roma, a fost arestat pentru sechestrare de persoane, agresiune și viol, după ce ar fi sechestrat-o în casă timp de trei zile pe o româncă de 31 de ani, pe care a supus-o la violențe și chinuri greu de imaginat, scrie Corriere della Sera.

Italia. Prostituată româncă răpită și sechestrată de un cunoscut DJ

Potrivit sursei citate, românca își câștigă existența prostituându-se în capitala italiană, iar în una din zile a fost abordată de Francesco Cirioni care i-a oferit 1.000 de euro pentru a petrece câteva zile în compania lui.

Flatată de cucerirea făcută, femeia a acceptat, dar a pus câteva condiții cu care bărbatul a fost de acord.

Ca să-i dovedească că intențiile lui erau cât se poate de normale, înainte de a pleca spre casa unde urmau să-și petreacă timpul, DJ-ul a dus-o pe româncă la un magazin, de unde i-a cumpărat două perechi de pantofi.

Odată ajunși în locuința lui, bărbatul a încălcat pactul făcut și a supus-o pe femeie la bătăi, agresiuni sexuale brutale și amenințări cu moartea.

În timpul audierilor, femeia a spus că agresorul ei s-a drogat în tot acest timp, a imobilizat-o și a torturat-o.

În a treia zi, când era aproape convinsă că nu va scăpa cu viață, Francesco Cirioni i-a cerut să se aranjeze, pentru că urmau să se întâlnească în oraș cu un prieten.

A ieșit apoi pe balcon să vorbească la telefon, timp în care femeia a reușit să fugă din casă.

A oprit prima mașină care a trecut prin fața imobilului și s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție să-l reclame pe torționarul ei,.

Pe lângă sechestrare, agresiune și viol, italianul a fost acuzat și de trafic și consum de droguri.


CLICK - Follow us on Google News