Marea Britanie. O româncă a ajuns la închisoare după ce i-a făcut o «farsă» șefei sale

24 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

O româncă aflată la muncă în Marea Britanie a fost condamnată la închisoare pentru că a pus detergent în cafeaua șefei sale...

Marea Britanie. O româncă a ajuns la închisoare după ce i-a făcut o «farsă» șefei sale

Aurora Iacomi, 32 de ani, a susținut în timpul procesului că a turnat lichidul nociv în cafeaua Angelinei Raychinova pentru a-i face o ”farsă”, dar anchetatorii londonezi au stabilit că românca a decis să se răzbune după ce șefa ei a criticat-o în fața colegilor.

Românca, stabilită în Redbridge de câțiva ani, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, pentru acuzația de administrare a unei substanțe nocive, relatează BBC.

Cele două femei implicate, angajate la o firmă de curățenie, au fost audiate în instanță, ocazie cu care s-a constatat că aveau un ”istoric lung de tensiuni legate de relațiile de muncă”.

Pe data de 22 aprilie, Angelina Raychinova a criticat-o dur pe Aurora Iacomi în fața colegilor, iar românca s-a simțit umilită.

Angelina își lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului. ”Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Angelina Raychinova a sesizat apoi că lichidul din termos mirosea a ”Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Aurora a turnat lichidul nociv în cafea.


CLICK - Follow us on Google News