O româncă de 21 de ani i-a propus o partidă de sex unui german, contra plății taxei de autostradă

17 Oct 2017 | scris de Anita Raicu

Ca într-un scenariu de film suprarealist, într-o parcare aflată în apropriere de orașul german Memmingen, din Bavaria, o româncă de 21 de ani plângea pe umărul unui șofer german de 42 de ani că nu are suficienți bani pentru a-și cumpăra vigneta de Elveția.

O româncă de 21 de ani i-a propus o partidă de sex unui german, contra plății taxei de autostradă

Cum educația nu-i permitea să accepte banii fără să facă nimic, ca pe-o pomană, românca i-a propus neamțului să facă un troc, vineta pentru Elveția, pentru o partidă de sex. 

Cum nici în visele lui cele mai umede nu fusese personajul principal într-o astfel de întâmplare, neamțul nu a stat prea mult pe gânduri, i-a cumpărat româncei vigneta, care a costat 38 de euro și a așteptat răsplata.

Tânăra s-a scuzat că merge să își ia poșeta din mașină, dar s-a urcat la volan și a plecat lăsându-l pe neamț cu buzele umflate.

Supărat că a fost păcălit, omul a sunat la poliție, însă a realizat repede că întâmplarea prin care a trecut nu avea cum să fie credibilă, așa că a inventat o altă poveste, în care românca l-a acroșat cu mașina și a fugit de la locul accidentului.

Conform tabloidului elvețian Blick, poliția germană a oprit în scurt timp mașina condusă de româncă și au realizat că bărbatul a mințit.

Într-un final, cei doi s-au reîntâlnit la secția de poliție, unde s-au ales cu dosare penale, el pentru calomnie, iar ea pentru înșelăciune...


CLICK - Follow us on Google News