Rusia. Pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact - video

30 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Pasagerii unui Boeing-737, aflat într-o cursă de la Moscova la Krasnador, au trecut prin clipe de încordare maximă, duminică, după ce pilotul i-a anunțat că aeronava are o defecțiune și că trebuie să fie pregătiți pentru impactul cu solul. 

Rusia. Pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact - video

În filmarea realizată de unul dintre pasagerii aeronavei se aude avertismentul pilotului, care anunță că se pregătește să facă o aterizare de urgență, în urma unei defecțiuni descoperite la flapsurile avionului.

Mesajul este repetat apoi de însoțitorii de zbor iar pasagerii iau poziţia de siguranţă.

”Înainte de a ateriza în Krasnodar, ni s-a spus că avionul se pregătește pentru o aterizare de urgență.

La început am crezut că este o glumă, dar mai târziu pilotul a confirmat-o, apoi avionul a zburat în cerc deasupra orașului timp de aproximativ o oră.

Se citea frică pe fețele oamenilor ... copiii plângeau, cineva se ruga, a fost într-adevăr înfricoșător”, a povestit Mari Almaz, cea care a filmat incidentul.

Din fericire, un al doilea videoclip redă aterizarea fără incidente, în siguranță, aterizarea avionului pe o pistă a aeroportului din Krasnodar, din sudul Rusiei.

Un purtător de cuvânt al Departamentului teritoriului Krasnodar al Ministerului rus pentru Situații de Urgență a confirmat că nimeni nu a fost rănit și a declarat că este în curs o anchetă.


CLICK - Follow us on Google News