O angajată a unui magazin second hand a găsit 7.000 de dolari într-o haină...

27 Oct 2019 | scris de Anita Raicu

O angajată a unui magazin de produse second hand a găsit 7.000 de dolari în buzunarele unei haine ce fusese scoasă la vânzare. Deşi atunci când a descoperit banii chiar s-a speriat un pic, ea a ales să procedeze correct, considerând că are de-a face cu o problemă de morală și de integritate.

O angajată a unui magazin second hand a găsit 7.000 de dolari într-o haină...

Jennifer Kimes, o americancă din Valparaiso, angajată ca vânzătoare la un magazin cu produse second hand,  a descoperit în buzunarul unei haine vechi suma de 7000 de dolari, scrie pulzo.com.  

Era mai degrabă obişnuită să scoată din buzunarele hainelor vechi gumă de mestecat, fotografii sau liste de cumpărături, și a declarat pentru postul de televiziune ABC 7 că a fost de-a dreptul speriată când a descoperit atâţia bani.

”Când am văzut atâţia bani m-am speriat. Desigur, toată lumea își dorește să  aibă bani, dar aceia pe care îi găsisem nu erau ai mei, aşa că nu m-am entuziasmat prea mult“, a spus Jennifer.

Femeia a pus banii într-un loc sigur şi a contactat imediat proprietarul hainei. ”Este o chestiune de integritate. Când lucrezi cu lucruri de genul acesta, trebuie să te asiguri că eşti corect şi să faci ceea ce trebuie ”, a mai adăugat femeia.

A doua zi, cei 7.000 de dolari s-au întors la proprietar. ”A fost extrem de recunoscător şi  copleşit ”, a povestit Jennifer, care deşi nu a fost recompensată material de păgubaș spune că s-a simţit foarte bine pentru că ”a făcut ceea ce trebuie”.