Shannen Doherty a anunțat că are cancer în stadiu terminal: «E cumplit. Sunt extrem de speriată»

04 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

Actriţa americană Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că suferă de cancer mamar, în stadiu avansat, la trei ani după ce cumplita boală intrase în remisie, informează Daily Mail.

Shannen Doherty a anunțat că are cancer în stadiu terminal: «E cumplit. Sunt extrem de speriată»

Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv.

Doherty a făcut anunțul în cadrul emisiunii ”Good Morning America“.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). De-aia sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a mărturisit actriţa.

Shannen a mărturisit că cel mai dificil moment a fost acela în care a fost  nevoită să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko.

”Mama mea este o persoană ridicol de curajoasă. Aşa e şi soţul meu, dar sunt îngrijorată pentru el“, a spus actriţa. Cei doi nu au copii.

”Vreau ca lumea să afle de la mine. Nu vreau să iasă la iveală prin alte împrejurări. Vreau să vă spun povestea reală, să fie autentic (...). Viaţa noastră nu se termină atunci când primim acel diagnostic. Încă mai avem ceva de trăit“, a mărturisit actriţa, care a adăugat că a continuat să lucreze în ciuda veştilor cumplite. 

Shannen Doherty a dezvăluit şi faptul că a primit diagnosticul în preajma morţii fostului ei coleg de serial, Luke Perry. ”Am avut momente de anxietate extremă. Chiar credeam că nu pot face faţă“, a adăugat actriţa americană. 


CLICK - Follow us on Google News