Magdalena a fost bărbată! «Mă gândeam că nu au cum să mă jefuiască pe mine, ce, sunt proastă?» - video

19 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Magdalena Constantin, o bucureșteancă în vârstă de 40 de ani, a dat dovadă de un curaj ieșit din comun, reușind să pună pe fugă trei indivizi, care încercau să jefuiască benzinăria în care lucrează.

Magdalena a fost bărbată! «Mă gândeam că nu au cum să mă jefuiască pe mine, ce, sunt proastă?» - video

Magdalena Constantin lucra singură pe tura de noapte şi, ca să o facă să iasă din magazin indivizii i-au cerut trei doze de suc de la frigiderele de afară. Uşa s-a închis automat în urma ei, iar cei trei au observat acest lucru, iar atunci au năpustit asupra ei.

Magdalena nu s-a panicat şi  s-a luptat cu ei timp de 40 de secunde, iar când a reuşit să le ia pistolul şi să tragă, aceştia s-au speriat şi au fugit. Femeia a făcut curățenie la locul faptei și a sunat calmă la 112.

“Mi-a pus unul dintre ei mâna la gură, un pistol în piept. Mi-a zis: taci că te împuşc! Celălalt încerca cu o bandă adezivă de construcţii să mă lege.

M-am luptat cu ei cât am putut, le-am dat cu dozele de cola unde am nimerit, după care am pus mâna pe pistol şi am început să să trag şi să fac în toate direcţiile.

Când au văzut că am pus mâna pe pistol şi că nu mi-e frică nici de pistol abia atunci au renunţat şi au fugit.

Nu mi-a fost frică deloc pentru că eram conştientă că dacă le arăt un pic de frică nu e ok, sunt pa! Mă gândeam că nu au cum să mă jefuiască pe mine, ce, sunt proastă?

Mai ales, m-au apucat şi nervii că nu m-au băgat în altă parte în care să am pe ce să pun mâna ca să le dau mai bine”, a declarat Magdalena pentru stirileprotv.ro.

A doua zi, Georgiana a revenit la muncă fără teamă, dar înarmată cu un spray cu piper. Patronul benzinăriei a anunţat că va angaja şi un paznic.

Hoţii au fost reţinuţi de poliţişti şi duşi la audieri. Sunt acuzaţi de tentativă de furt calificat şi riscă închisoarea de la un an şi şase luni până la 5 ani.

“Cei trei bărbaţi nu sunt cunoscuţi cu antecedete penale, doi dintre ei sunt fraţi şi au vârste cuprinse între 18-21 de ani”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, potrivit sursei menţionate mai sus.


CLICK - Follow us on Google News