O fetiță de 3 luni și-a pierdut viața, lasată singură in casă de mama plecată să caște gura la urmările unui accident

07 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

O fetiță în vârstă de doar trei luni a murit singură în casă, în timp ce mama ei ieșise, dintr-o curiozitate morbidă, să vadă urmările accidentullui petrecut pe DE 85, la Drăgușeni, județul Suceava.

O fetiță de 3 luni și-a pierdut viața, lasată singură in casă de mama plecată să caște gura la urmările unui accident

Femeia de 24 de ani n-a mai ținut cont că era singură acasă cu fetița ei în vârstă de trei luni, și a ieșit pentru a vedea, și probabil discuta cu cei aflați la fața locului, accidentul mortal care avusese loc chiar în apropierea casei sale.

După minute bune, tânăra mamă s-a întors în casă și a observat că bebelușul nu mai respira. Ea a solicitat intervenția echipajului medical care era la locul accidentului. Micuța a fost resuscită și a fost solicitat și un elicopter. În ciuda eforturilor paramedicilor SMURD, fetița nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Potrivit primelor informații, bebelușul ar fi murit sufocat cu o pătură ce se afla pe pat.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă.

Având în vedere faptul că femeia de 24 de ani nu este căsătorită și mai are un băiețel în vârstă de patru ani, polițiștii au sesizat reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Suceava. Băiețelul a fost preluat sâmbătă după amiază și internat într-un centru de primire în regim de urgență din Suceava.


CLICK - Follow us on Google News