Cazul unui fotbalist român, care în ultimele 3 săptămâni a fost testat negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv

16 Aug 2020 | scris de Anita Raicu

Situație extrem de surprinzătoare în cadrul echipei de fotbal Astra Giurgiu. Unul dintre fotbaliști, Constantin Dima, în vârstă de 21 de ani, a fost supus mai multor teste pentru depistarea virusului SARS CoV-2 care au oferit o alternanță a rezultatelor absolut de neînțeles.

Cazul unui fotbalist român, care în ultimele 3 săptămâni a fost testat negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv

Constantin Dima a avut următoarele rezultate la testările COVID-19 efectuate în ultimele 3 săptămâni: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv.

Probele care i s-au prelevat jucătorului de fiecare dată din gât și din nas.

Constantin Dima a ieșit pozitiv la final de iulie, atunci când Astra a mai avut și alți fotbaliști pozitivi. 

La următorul test, Dima a ieșit negativ. Mai avea nevoie de încă unul negativ pentru a fi declarat vindecat. A treia testare a fost neconcludentă, astfel că a făcut din nou, iar rezultatul l-a liniștit: negativ!

Totul a fost în regulă pentru Dima până la momentul ultimei testări de grup, pe care Astra a realizat-o tocmai în vederea startului noului campionat. De această dată, surpriză neplăcută: rezultatul i-a ieșit pozitiv! Cazul său a avut darul de a-i șoca nu doar pe cei din staff-ul tehnic, ci și pe medicii Astrei.

Surse din interiorul clubului de la Giurgiu au dezvăluit că Dima s-a speriat foarte tare în momentul în care a fost anunțat că e pozitiv, mai ales că lui i se transmisese că e aproape exclus să se infecteze din nou, din moment ce fusese declarat vindecat și, teoretic, corpul începuse să dezvolte anticorpi. 

Dima a fost iarăși izolat și se speră ca următorul test pe care îl va efectua să iasă negativ, însă chiar și așa nu va fi suficient ca el să fie lăsat să se antreneze și să joace. Va avea nevoie de două teste, în decurs de 72 de ore, ambele negative, pentru a fi declarat vindecat. A doua oară! Și ar lega, în 3 săptămâni și jumătate nu mai puțin de șapte teste!


CLICK - Follow us on Google News