Un jucător de tenis răbufnește: Testat pozitiv pentru a 250-a oară! Sincer, nu mai suport rahatul ăsta!

29 Dec 2021 | scris de Cristina Romanescu

După aproape doi ani de pandemie, un lucru a devenit cert, deși această constatare putea fi făcută chiar de la început: e obligatoriu să învățăm să conviețuim cu virusul! 

Un jucător de tenis răbufnește: Testat pozitiv pentru a 250-a oară! Sincer, nu mai suport rahatul ăsta!

În general, lumea s-a prins că statul în casă nu va rezolva criza sanitară. Şi că, excluzând restricţiile logice, cele care au o noimă, au fost şi multe aberaţii în numele salvării de la COVID-19.

Jucătorul Benoit Paire, (32 de ani, 46 ATP), al treilea francez în clasamentul mondial ATP, tocmai a aflat că are COVID-19, din nou! Și la fel ca la precedenta infectare, în luna februarie a acestui an, va fi nevoit să stea două săptămâni în izolare.

Francezul deja a ajuns în Australia pentru turneele pregătitoare dinainte de primul Grand Slam al anului ce va avea loc între 17 și 30 ianuarie 2022, ceea ce înseamnă că se va alege praful de toată pregătirea făcută până acum şi de cea pe care se bazase.

Furios din cauza situaţiei în care se găsește, Paire a răbufnit într-o postare pe Instagram.

”Hey, numele meu e Benoit Paire şi am test pozitiv pentru COVID-19 pentru a 250-a oară. Ca să fiu sincer, nu mai suport rahatul ăsta!

Cum mă simt? Păi, îmi curge nasul din cauza COVID-ului, dar sunt praf, mental, din cauza perioadelor de carantină petrecute în camere de hotel, în diferite colţuri ale lumii. Anul trecut, a fost greu şi cel nou va începe exact la fel!

O precizare: Sunt sută la sută pentru vaccinare, dar hai să ne trăim vieţile ca dinainte de COVID, pentru că altfel eu nu văd sensul...”, a scris Paire.


CLICK - Follow us on Google News