Robert Trump, fratele mai tânăr al președintelui Donald Trump, a murit la vârsta de 71 de ani

16 Aug 2020 | scris de Ioana Tomozei

Robert Trump, fratele mai tânăr al președintelui Donald Trump, a murit la vârsta de 71 de ani. Era grav bolnav de câteva luni, dar nu se cunosc detalii despre boala sa.

Robert Trump, fratele mai tânăr al președintelui Donald Trump, a murit la vârsta de 71 de ani

Anunțul a fost făcut chiar de președintele american. Robert Trump era bolnav de câteva luni, dar detalii despre boala sa nu au fost făcute publice. Vineri fusese internat într-un spital din New York, în stare gravă.

"Cu inima grea vă anunț că fratele meu minunat, Robert, a murit liniștit în această seară. Nu era doar fratele meu, era cel mai bun prieten al meu. Îmi va lipsi foarte mult, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în sufletul meu pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihnește-te în pace” a transmis Donald Trump într-un comunicat.

±Unchiule Robert, te iubim. Ești întotdeauna în inimile și rugăciunile noastre”, a scris și Ivanka Trump pe Twitter.

Donald Trump a refuzat să ofere detalii despre boala fratelui său.

”Am un frate minunat, avem de mult timp o relație extraordinară, din prima zi. Asta a fost cu mult timp în urmă. Este în spital acum. Sper să se facă bine, dar se simte rău, trece prin momente grele acum”, a declarat președintele american, vineri, în timpul unui briefing la Casa Albă.

Robert Trump este unul dintre cei patru frații ai președintelui Donald Trump. S-a căsătorit cu Ann Marie Pallan la începutul acestui an și a fost anterior căsătorit cu Blaine (Beard) Trump.


CLICK - Follow us on Google News