Revelion 2021. A furat un autoturism şi l-a împins un kilometru pentru că nu reuşea să îl pornească

05 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Un tânăr în vârstă de 23 de ani dintr-o comună din județul Alba a reușit să-și petreacă într-un mod cât se poate de original Revelionul... 

Revelion 2021. A furat un autoturism şi l-a împins un kilometru pentru că nu reuşea să îl pornească

În noaptea dintre ani, după ce s-a împrietenit cu alcoolul, reușind să se îmbete destul de bine, a furat un autoturism și, pentru că nu a reuşit să îl pornească, s-a apucat și l-a împins cam un kilometru, după care s-a apucat să îl repare.

Crezând că a găsit hiba, lipsa unui acumulator funcțional, l-a luat și pe acesta de la un utilaj agricol aflat în preajmă. Într-un final deloc epopeic, tânărul a lăsat totul baltă, abandonând atât atât autoturismul cât şi bateria.

”La data de 4 ianuarie 2021, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care locuieşte fără forme legale în Cetea, comuna Galda de Jos, drept principal suspect de săvârşirea a două fapte de furt.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2020/01 ianuarie 2021, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui imobil din comuna Sântimbru.

Din cauza unor probleme tehnice, tânărul nu a reuşit să pornească motorul autoturismului, motiv pentru care l-a împins, pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Ulterior acesta ar fi pătruns în curtea unui imobil din Sântimbru, iar de pe un utilaj agricol ar fi sustras un acumulator pe care l-a dus la autoturism, pentru a-l porni.
 
Pentru că nu a reuşit să pornească autoturismul, tânărul a renunţat şi a abandonat bunurile sustrase în dreptul pasajului de cale ferată din Sântimbru, loc în care au fost descoperite de poliţişti. Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pentru furt calificat”, conform unui comunicat al IPJ Alba.


CLICK - Follow us on Google News