3dots.ro

Trei bunicuțe românce, dându-se fotomodele, au păcălit mai mulţi italieni cu zeci de mii de euro!

Trei bunicuțe românce, dându-se fotomodele, au păcălit mai mulţi italieni cu zeci de mii de euro!

Trei românce în jur de 60 de ani, aproape pensionare, din Bucureşti, au păcălit mai mulţi italieni pe internet, după ce le-au sucit mințile online dându-se fotomodele lăsându-i mai săraci cu câte 10.000 de euro pe fiecare.

Conform Il Giorno, după ce au lucrat mai mulți ani ca îngrijitoare în Italia, femeile s-au întors în România, chitite să facă bani de pe urma unor italieni cu inimă zburdalnică și bani, despre care strânseseră informații în timpul șederii în Peninsulă.

După ce și-au creat conturi false pe diferite platforme de socializare, cele trei au început să-i agaţe pe italienii cu bani.

Fotografiile de-a dreptul incendiare ale altor femei, luate de pe internet, şi vorbele la fel de bine alese, i-au făcut pe prostănacii de italieni să le umple conturile cu mii de euro, bani oferiţi pentru bilete de avion şi alte cheltuieli, în vederea unor viitoare întâlniri la orizontală, în pat.

Sursa citată vorbește de puţin 8-10 victime, care ar fi băgat în conturile româncelor cel puţin câte 10.000 de euro fiecare.

O colaborare a polițiștilor români și italieni a condus la identificarea celor trei escroace, numai că… Problema este că ele încă nu pot fi reținute, pentru că niciunul dintre italienii păcăliţi nu a avut destul tupeu să depună o plângere împotriva lor.

Denunțul ar însemna ca italienii să recunoască în faţa rudelor și cunoscuților că s-au lăsat păcăliţi, iar asta le-ar știrbi cu siguranță prestigiul…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs