Un columbian şi-a înscenat răpirea, pentru a doua oară, ca să scape de căsătorie

17 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Îngrozit de perspectiva apropaită a limitării de libertate pe care ar fi adus-o apropiata sa căsătorie, un columbian și-a înscenat propria răpire pentru scăpa de momentul în care ar fi jurat iubire veșnică, până când moartea i-ar fi despărțit... 

Un columbian şi-a înscenat răpirea, pentru a doua oară, ca să scape de căsătorie

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut în oraşul Pitalito, din sudul Columbiei. Cu doar câteva ore înainte de nuntă, bărbatul a fost răpit de doi bărbați înarmați, pe motociclete. Îngroziți, prietenii săi au anunțat autoritățile, care au lansat o amplă operațiune de căutare, blocând toate ieșirile rutiere din oraș.

În cele din urmă, bărbatul, în vârstă de 55 de ani,a fost descoperit de forțele de ordine în locunța uneia dintre rudele sale.

Prietenii care au denunțat răpirea au recunoscut că au minţit organele de ordine pentru a-l ajuta pe bărbat, care ”nu mai dorea să aibă de-a face cu căsătoria”, potrivit publicaţiei El Tiempo.
 
Culmea, aceasta a fost cea de-a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie, în care și-a pus în scenă răpirea înainte ca evenimentul să aibă loc.