Nemulțumit că nu are succes la femei, a deschis un proces pentru a-și micșora vârsta cu 20 de ani

8 Nov 2018

Un pensionar a considerat necesar că e cazul ca instanța trebuie să-i micșoreze vârsta, pentru a avea mai mult succes la femei, scrie BBC.

«Îți poți schimba numele. Îți poți schimba sexul. De ce nu și vârsta», a decretat bărbatul, cu destul de mare dreptate în raționamentul său.

Olandezul Emile Ratelband s-a născut pe 11 martie 1949, dar își dorește ca în actul său de identitate să fie trecută o nouă dată de naștere: 11 martie 1969.

Pentru a-ți îndeplini această aspirație, bărbatul a deschis un proces în instanță, iar judecătorii se vor pronunța în acest caz peste patru săptămâni, deși manifestă scepticism în obținerea unui verdict favorabil clientului, deoarece nu există nicio cale legală prin care o persoană să își poată schimba data nașterii. Deocamdată, s-ar putea adnota pe această temă.

Ratelband spune că se simte discriminat din cauza vârstei sale și că acest lucru i-a afectat șansele de angajare, precum și succesul la femei pe aplicația de dating Tinder.

«Mă simt limitat dacă am 69 de ani. Dacă aș avea 49 de ani, atunci aș putea cumpăra o casă nouă, aș putea conduce o altă mașină, aș putea avea mai mult de muncă.

Când intru pe Tinder și scriu că am 69 de ani nu primesc niciun răspuns. Dacă aș avea 49 de ani, cu fața pe care o am, aș fi într-o poziție privilegiată», spune olandezul.

În sprijinul demersului său, Emile Ratelband spune că medicii săi i-au confirmat că are corpul unui bărbat de 45 de ani și se descrie drept un «zeu tânăr». fiind chiar de acord să renunțe la pensie, dacă va primi dreptul de a-și modifica vârsta!

SHARE