Polonez, declarat decedat și dus la morgă, s-a întors la bar să bea!

23 Noi 2017 | scris de Monica Pavelescu

Un polonez de 25 de ani, care a fost declarat mort, după ce suferise un stop cardio-respirator, s-a trezit sub frigul îndurat în frigiderul de la morgă și, în loc să-și vadă de viață, s-a reîntors la bar pentru a bea alături de prieteni, ne povestește Daily Mail.

  • Polonez, declarat decedat și dus la morgă, s-a întors la bar să bea!

Alertați în urma crizei de cardiace suferite de bețiv, paramedicii au sosit la fața locului pregătiți pentru a convinge inima să pompeze urmele de sânge rămase prin alcoolul ce-i trecea prin vene polonezului, care, spun prietenii ce-l însoțeau, băuse mai mult decât zdravăn.

Din punctul lor de vedere, nu a mai fost nimic de făcut, pacientul fiind declarat decedat și transportat la morga orașului unde și-a găsit odihnă vremelnică într-unul din frigiderele instituției.

Frigul pătrunzător din agregatul frigorific l-au trezit din beție pe polonez, care a alertat personalul unității bătând cu picioarele în ușa frigiderului. Dezbrăcat și clănțănind de frig, polonezul a cerut o pătură, și, după ce a fost consultat de medici și s-a constatat că nu a fost vorba de-o minune, și că nici nu se transformase în vreun zombi, a fost lăsat să plece în plata Domnului.

Numai că toate drumurile lui duceau, nu spre casă, unde orice om normal s-ar fi retras să încerce să priceapă și să învețe ceva din întâmplarea prin care trecuse, ci spre crâșmă, unde-a luat-o de la capăt cu băutul, alături de prietenii săi.

Incidentul petrecut în Polonia nu este singular, anul trecut, în Rusia, un alt bețiv care petrecea alături de prieteni a fost declarat mort, pentru a se trezi la rândul lui la viață în frigiderul morgii. 

SHARE