Sesizați de vecini pentru gălăgia de la o petrecere, polițiștii au găsit un cal în bucătăria unei garsoniere - video

20 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Vă dați seama cât de surprinși au rămas polițiștii locali din Satu Mare, care au dat peste un cal, fix în bucătăria unei garsoniere situate într-un bloc, la etajul 4... 

Sesizați de vecini pentru gălăgia de la o petrecere, polițiștii au găsit un cal în bucătăria unei garsoniere - video

Povestea e următoarea. În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii locali au fost chemați să intervină și să calmeze niște petrecăreți, care dăduseră muzică la volum maxim și deranjau vecinii din casele apropiate.

Persoanele care i-au sesizat pe polițiștii le-au spus că în curtea casei în care se desfășura petrecerea ar fi fost și un cal. 

Numai că, atunci când au ajuns la fața locului, echipajul nu a mai găsit calul, vecinii iinformându-i că animalul a fost ascuns de petrecăreți în blocul situat fața casei.

”Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea orașului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a declarat directorul adjunct al Poliției Locale Satu Mare, Sergiu Blaga.

Bietul animal chinuit de petrecăreți a fost nevoit să coboare pe scări, cu eleganță și delicatețe.


CLICK - Follow us on Google News