O altă prostie, virală pe internet: călătorul în timp, din 2045, care ne avertizează asupra viitorului sumbru - video

27 Oct 2018

Da, o altă gogomănie face ravagii pe internet, captivând atenția tuturor. E vorba de un călător în timp, care susține că s-a întors din 2045, pentru a avertiza lumea în legătură cu viitorul..

Cu un scenariu mai slab chiar decât cele din filmele pentru adulți, canalul de Youtube ApexTV prezintă publicului un clip video în care un bărbat se prezintă drept un călător în timp, sosit să depaneze o mașină din vremurile noastre, care pare într-o ușoară criză de nervi.

«Nu am mult timp la dispoziţie, trebuie să dispar. Mă urmăresc şi ştiu unde sunt acum. Trebuie să vă comunic ceva, cât mai rapid», zice călătorul în timp, fără să reușească încă să ne spună mare lucru în cele șase minute cât durează clipul.

Printre crize de plâns și șters de ochelari, călătorul în timp mai apucă să spună: «Ştiu că este greu de crezut, dar vă asigur - şi vă spun adevărul, pentru că meritaţi să-l cunoaşteţi. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului».

În rest amestecă destul de primitiv toate teoriile conspirației despre Aria 51, locul în care savanții lumii moderne s-au întâlnit cu tehnologia unei civilizații extraterestre, pe care au adaptat-o nevoilor noastre.

Omul mai spune, celor care au răbdare să urmărească filmulețul, că 2045 e un an în care Pământul este suprapopulat, oamenii nu mai au intimitate, dominați de un guvern mondial, țările fiind istorie și că sunt foarte aproape de o simbioză cu roboții.

Totuși în momentul în care prezintă proba călătoriei sale în timp — un clip video care înfățișează realitățile anului 2045 — pe lângă faptul că este de foarte slabă calitate, mai e și prezentat pe un dispozitiv cu nimic mai deosebit de o tabletă din zilele noastre...

 

SHARE