Un maidanez isteț se preface că este șchiop pentru a primi mâncare de la trecători - video

29 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Un câine isteț a pus la cale o strategie prin care reușește să atragă atenția și compasiunea trecătorilor și primește mâncare din belșug.

Un maidanez isteț se preface că este șchiop pentru a primi mâncare de la trecători - video

Gae, numele primit de maidanez de la cei care îl cunosc, se preface că are unul din picioarele din spate rupt și îl trage după el în timp ce se deplasează pe stradă, stârnind mila oamenilor, relatează LadBible.com.

Câinele a fost filmat în capitala Thailandei, din Bangkok, în timp ce face eforturi uriașe pentru a înainta, dar imediat ce vreo persoană se apropie în încercarea de a-l ajuta, Gae sare sprinten pe toate cele patru picioare și începe să se miște enegic dând din coadă, bucuros că a primit atenția pe care o aștepta.

O femeie care locuiește în zonă, Thaweeporn Chongplapolkul, a spus că l-a dus, totuși, pe Gae la veterinar, suspectând că are o suferință, însă medicul a spus că este perfect sănătos.

”Acest câine bătrân își face veacul în această zonă de câțiva ani. Tot timpul a recurs la trucuri pentru a primi de mâncare. Este foarte inteligent”, a spus femeia.