Doar în România! Unui client i s-a cerut să plătească cuburile de gheață din băutura comandată

16 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Ei, când vine vorba de servicii de turism-restaurante, România e un loc în care în majoritatea cazurilor se pleacă de la principiul în care clientul trebuie scuturat de cât mai mulți bani atunci când se ivește oportunitatea, pentru că s-ar putea ca data viitoare să nu-i mai prinzi buzunarele atât de desfăcute...

  • Doar în România! Unui client i s-a cerut să plătească cuburile de gheață din băutura comandată

Dar nu e vorba de ingeniozitate sau inventivitate în a face clientul cât mai satisfăcut de serviciile respective, ci pur și simplu de a-l jecmăni, atunci când nu poate da înapoi.

Un client al unei piscine ieșene, ”La Playa”, a postat pe Facebook întâmplarea prin care a trecut. Într-un registru amuzat-intrigat, ieșeanul povește cum i s-a cerut, la barul piscinei, o sumă de bani pentru un cub de gheață în plus în băutura răcoritoare pe care o comandase.

'' Bai fraților, la piscina La Playa Iași cumpăr și eu o cola. Cerusem doua cuburi de gheata,apoi mi se Răspunde ca doua cuburi de gheata e taxat cu 1 leu in plus,adică 50 de bani un cub. N-am auzit asta in viața mea.'' scrie ieșeanul în postarea sa de pe Facebook. 

Așadar, probabil, după ce această întâmplare va fi devenit destul de populară, s-ar putea ca aceeași metodă să o întâlniți în din ce în ce mai multe localuri... și poate, într-un viitor nedefinit, să fiți chiar taxați pe aerul expirat în plus!

 

 

SHARE