3dots.ro

Emilia Popescu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: «Singura noapte pe care am petrecut-o împreună…»

Emilia Popescu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: «Singura noapte pe care am petrecut-o împreună…»

Emilia Popescu s-a prezentat spectaculos pe scena iUmor, adresând un roast de senzație la adresa juraților și colegilor de scenă, duminică seara, la Antena 1.

”Mie nu-mi place să spun răutăți despre oameni și am întrebat dacă pot face un roast în care să nu spun răutăți și ei mi-au răspuns dacă mă pot plăti fără să-mi dea bani”, și-a început actrița numărul, în aplauzele tuturor.

Primul luat în vizor a fost Mihai Bendeac.

”Nu cunosc dacă știe multă lume, dar Mihai a salvat un suflet. A aflat de o doamnă care și-a pierdut casa, adică banca i-a luat casa, iar el a luat-o la el acasă. Femeia era realmente disperată, ca de altfel orice femeie care intră în casa lui Mihai”.

Punctul culminant al momentului s-a petrecut atunci când răutățile către juratul Mihai Bendeac au ajuns la un nivel maxim, actrița solicitând să i se aducă un alt text:

„Uitați tot ce am spus până acum. Mihai, o să întâlnești o fată deșteaptă, frumoasă, așa cum îți dorești tu. Perfectă pentru tine, cu care o să te însori…dacă o să vă lase… peștele ei.

Hai gata, pe bune, vă rog să-mi aduceți alt text, dacă se poate. Se poate? Nu știu, ceva scris de Cioran, ceva mai inteligent. O să citesc rar, Delia, așa ca tine”.

Emilia Popescu a abordat și relația sa cu Ștefan Bănică Jr., un cuplu perfect pe scenă, dar doar acolo…

„L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul. Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos.

Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carsimă, ca Ștefan Bănică Junior.

Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost „A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie. (comedie după William Shakespeare – N.R.)”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs