Horoscop Capricorn, luna decembrie 2022

Luna decembrie va fi o lună plină de activitate, cu atât mai mult cu cât vei avea o multitudine de sarcini la birou.

Ritmul în care lucrezi a fost remarcabil, căci din 20 august, când Marte, planeta acțiunii, a intrat în a șasea ta casă a atribuțiilor.

Ești un suflet organizat, capabil să facă față acestui asalt de muncă, dar din fericire se pare că vei termina un proiect important în cinci zile de la 7 decembrie, luna plină în Gemeni. De fapt, s-ar putea să închei două sarcini.

Jupiter, cel care dăruiește daruri și noroc, se va afla în sectorul tău de călătorie până pe 20 decembrie, când se va muta în sectorul casei și al familiei, pentru a rămâne până pe 16 mai 2023.

Dacă speri să te muți în casa visurilor în 2023, acest lucru pare foarte posibil. Jupiter este planeta lui Moș Crăciun, a cărei singură treabă este să vă facă fericiți.

Lui Jupiter i-au trebuit 12 ani pentru a ajunge în această casă și se află acolo din luna mai a acestui an, cu doar o mică pauză în Pești, pe 27 octombrie, dar în scurt timp se va întoarce în sectorul tău pentru a aduce binecuvântări în acest domeniu al vieții tale.

Acest lucru înseamnă că lunile următoare, până la jumătatea lunii mai, vor fi cea mai bună perioadă din ultimii zece ani pentru tine, în care vei găsi spațiul perfect, spațios, în cartierul pe care îl iubești.

Acest lucru ar fi valabil pentru reședința ta principală sau pentru alte proprietăți pe care ai putea dori să le cumperi, să le închiriezi sau să le vinzi, inclusiv o casă de vacanță.

Dacă trebuie să vinzi o proprietate, ești într-o poziție bună pentru a obține mai mult decât prețul cerut. În plus, este clar că familia te adoră și te va sprijini în atingerea obiectivelor. 

În luna decembrie, găsirea timpului pentru cumpărături a fost și continuă să fie o provocare. Încearcă să faci cumpărăturile pentru cadourile de sărbători la începutul lunii.

De ce? Mercur va merge retrograd între 29 decembrie și 18 ianuarie, dar vei simți încetinirea treptată cu două săptămâni înainte. Dacă faci o listă cu cadoul ideal pentru fiecare persoană în parte înainte, te vei descurca bine. 

Cu toată agitația sărbătorilor, va avea acest Crăciun un final fericit, de basm? Da, într-adevăr!

Luna nouă în Capricorn este făcută doar pentru tine – este cadoul tău cosmic de ziua ta, împachetat cu o mare fundă roșie.

Pe măsură ce ajungi la luna nouă, 23 decembrie, o coroană strălucitoare de stele în Capricorn te va pune în lumină. Luna nouă (oportunitate), Soarele (autoritate), Venus (fericire), Mercur (știri, călătorii) și Pluton (câștiguri financiare, cadouri) se vor afla toate în Capricorn.

Acest lucru te va plasa în centrul festivităților și îți va da un sentiment reconfortant de control asupra evenimentelor. În sfârșit, poți obține lucrurile așa cum dorești. Mai există și altceva!

Uranus, planeta tuturor lucrurilor neașteptate, va fi perfect situată în casa iubirii autentice și va trimite o rază strălucitoare către Venus chiar înainte de luna nouă, aducând o mare surpriză de Crăciun.

Uranus aduce ceea ce nu ți-ai putut imagina că se va întâmpla, așa că este aproape imposibil să ghicești.

Este clar că, cu Uranus într-un unghi atât de bun cu Venus, este posibil să ai parte de o surpriză romantică magică din partea persoanei cu care te întâlnești – sau este posibil să întâlnești pe cineva nou dacă te afli la o petrecere pe 22 decembrie sau după această dată. Într-un alt caz, este posibil să ai parte de o surpriză emoționantă.

Ai putea începe un proiect creativ interesant – iar aprobarea acestei sarcini ar putea veni chiar înainte de Crăciun sau imediat după sărbătoare.

Neptun, planeta care guvernează toate artele, se va afla în Pești și va fi în conversație perfectă cu Venus, Mercur și Pluton – deci se pot face bani mulți. Ce sezon de sărbători vei avea!