Horoscop Fecioară, luna decembrie 2022

Autor:

Data:


Marte este în prezent retrograd și ți-a încetinit progresul în carieră de la sfârșitul lui octombrie, dar n-ar trebui sa fii descurajat.

După 12 ianuarie, deși Marte va avea nevoie de timp pentru a se ridica la viteza sa maximă, vei vedea un val de energie care te va duce în direcția cea bună.Între timp, Jupiter va sta pentru scurt timp în Pești înainte de a se muta în Berbec – locul în care Jupiter a fost la începutul acestui an, de la jumătatea lunii mai până în cea mai mare parte a lunii octombrie.

Odată revenit în Berbec, Jupiter va fi din nou poziționat pentru a te ajuta să câștigi sume generoase de bani.

În primele aproape trei săptămâni din decembrie, vei beneficia de reprezentarea unui avocat, agent, head-hunter sau alt intermediar care îți poate susține cazul și se poate asigura că ești bine protejat și că primești o compensație corectă.Lunile pline aduc lucrurile la un punct culminant, așa că acesta ar putea fi un moment important de recompensă considerabilă pentru victorie, având în vedere numeroasele obstacole pe care le-ai depășit pentru a ajunge în acest punct.


Saturn, planeta care îți impune sarcini, a fost în casa atribuțiilor, indicând că erau lucruri noi de învățat și de stăpânit, foarte posibil (dar nu neapărat) în domeniul high-tech. În mod remarcabil, Saturn este favorabil unei avansări în carieră permite o nouă ascensiune.

Cu toate acestea, luna decembrie nu va fi numai despre avansarea în carieră – se întâmplă multe și în viața ta privată.

E posibil să te logodești, dar chiar și dacă nu, vei avea totuși o vacanță de neuitat. Uranus își va transmite razele sale puternice și prietenoase către Venus și Mercur, care vă guvernează. 


Se pare că ai o mulțime de motive pentru a sărbători în acest sezon de sărbători, așa că pune șampania la gheață! Te așteaptă un An Nou foarte fericit!

Leave a Comment