Horoscop Gemeni, luna decembrie 2022

Marte, planeta de mare energie, s-a aflat în semnul tău pentru o ședere neobișnuit de lungă, după ce a intrat pentru prima dată în Gemeni pe 20 august și urmează să rămână acolo până pe 25 martie 2023.

Ești plin de energie, dar este posibil să fi simțit o presiune consistentă pentru a performa.

Chiar și așa, ai mai mult control asupra evenimentelor decât crezi. Nu există niciun motiv să simți că s-ar putea să nu te ridici la nivelul așteptărilor unei persoane cu notorietate sau a unei companii cu pretentii ridicate.

În ceea ce privește cariera ta, stelele tale strălucesc. Jupiter, planeta norocului, a cărei singură misiune este să vă facă fericiți și să vă lărgească perspectivele, a trecut recent în Pești, alăturându-se lui Neptun.

La început, Jupiter a fost slab retrograd, dar a devenit direct pe 23 noiembrie și se află acum în a zecea ta casă a onorurilor, premiilor și realizărilor până pe 20 decembrie.

Acesta este momentul să te faci remarcat, deoarece atât Jupiter, cât și Neptun guvernează Peștii și se află în Pești.

Decide cum să-ți folosești cel mai bine timpul în aceste trei săptămâni palpitante, căci odată ce Jupiter pleacă, nu se va mai întoarce în acest sector glorios al carierei timp de 12 ani – și nu va mai fi în Pești cu Neptun din nou în timpul vieții tale.

În timp ce vei putea întotdeauna să crești cu Neptun în sectorul tău de carieră, în decembrie poți realiza un salt uriaș. Această energie rară este puternică – folosește-o!Luna Plină în Gemeni din 7 decembrie va aduce cu siguranță ceva important spre a fi realizat.

Saturn va fi extraordinar de prietenos și te va ajuta să stabilizezi noutățile care apar, sprijinindu-te să construiești o avo relație pe termen lung.

Neptun va adăuga o doză de confuzie, așa că asigură-te că știi cu exactitate ce trebuie făcut.Fiind în Gemeni, ești talentat în arta comunicării, așa că este posibil să ții un discurs sau ți se va cere să scrii un document sau un manuscris important. Sau, dacă ești editor, s-ar putea să lucrezi la un roman important care ar putea fi un bestseller și să îl finalizezi.

Codificarea calculatoarelor, jocurile și dezvoltarea de software sunt, de asemenea, incluse – una dintre acestea ar putea fi o sarcină la care lucrezi. 

Luna nouă din 23 decembrie va fi despre oportunitățile financiare care vor apărea în zilele sau săptămânile următoare. Ai două case orientate spre bani în harta ta solară, însemnând că veti putea primi un cadou valoros sau un bonus de la locul de muncă.Când Jupiter se mută în Berbec pe 20 decembrie, unde va rămâne până pe 16 mai 2023, îti vei extinde cercul de prieteni.

S-ar putea să construiești o comunitate de oameni care gândesc la fel ca voi, iar dacă este așa, continuă să lucrați la acest obiectiv, pentru că eforturile vor da roade.