3dots.ro

Horoscopul lunii iulie 2023, prezentat de cunoscuta astroloagă Susan Miller

Horoscopul lunii iulie 2023, prezentat de cunoscuta astroloagă Susan Miller

Horoscopul lunii iulie 2023 – o sinteză a predicțiilor făcute de cunoscuta astroloagă Susan Miller.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Berbec
Iulie va fi o lună aglomerată, dar plina de oportunitati, va aduce progrese solide în ceea ce privește o varietate de obiective. Luna a inceput cu o lună plină în Capricorn, pe 3 iulie, luminând cea de-a zecea casă a onorurilor, premiilor și realizării în carieră.

Vestea cea mai buna este ca Saturn va fi într-o aliniere rară și prietenoasă cu generosul Jupiter, oferind o oportunitate pentru securitate financiară și o probabilitate de câștig pe termen lung din tot ceea ce începeți acum.

Pe măsură ce iulie se apropie de sfârșit, se pare că veți aștepta cu nerăbdare un eveniment care va aduna mulți prieteni și cunoștințe. În același timp, cariera vă poate aduce banii de care aveți nevoie pentru a participa.

Este posibil să mergeti la un concert, eveniment sportiv, conferință, seminar sau petrecere mare, care va aduce distracție cu prietenii vechi și noi. Dacă evenimentul este legat de profesie, există multe de câștigat din informațiile pe care le veti aduna și contactele pe care le veti face.

Pluto și Uranus vor lucra împreună și, sub această aliniere, puteti crește într-o poziție de carieră foarte puternică, responsabilă și influentă și câștiga o mulțime de bani, mult mai mult decât va imaginati. Desigur, conditia este să munciti foarte mult și inteligent.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Taur
Luna nouă în Rac din 17 iulie va pune un accent puternic pe călătorii, doar că de această dată destinația va fi mai aproape de casă.

În același timp, imediat după 17 iulie, s-ar putea să trebuiasca sa semnati niste acte, dar aici trebuie să fiți atenți — cu Venus pe cale de a retrograda (22 iulie), o propunere care arată atât de bine încât vă întrebați dacă poate fi adevărată este probabil o afacere proastă.

În chestiuni de dragoste, Venus și Marte, un duo superb despre care se spune că va declanșa scântei de dragoste atunci când sunt împreună, se vor muta prin sectorul vostru până pe 10 iulie.

Dacă sunteti pregătit sa renovati casa, veti fi inspirati de Venus și Marte. Atentie insa ca Venus retrograd nu este un moment pentru a începe o relatie sau să incercati sa va îmbunătăți aspectul: fără Botox, liftinguri faciale sau fațete pe dinți și nu cereti stilistului o coafură radicală nouă.

Venus guvernează dragostea și înfățișarea, iar când Venus este retrograd, lucrurile din această zonă tind să se destrame.

Dacă ați avut interviuri pentru o nouă poziție profesională importantă de autoritate, veți ști dacă ați câștigat postul în cinci zile de la luna plină de 1 august.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Gemeni
Cheltuielile mari pe care le-ați avut de facut în aprilie și mai au intrat intr-un trend descrescator iar luna aceasta aveti o șansă excelentă de a va crește veniturile. Cei mai mulți Gemeni vor fi hotărâți să găsească noi surse de bani în iulie si momentul ales este perfect.

Luna plină din 3 iulie poate aduce un comision mare, redevențe sau alta modalitate de plata care va veni în plus fata de salariu.

Saturn va fi într-o poziție ideală în raport cu Soarele și luna plină: banii pe care îi veti castiga ar putea veni ca o rambursare a impozitului, o soluție judiciară, întreținere pentru copii sau tranșa finală a unei moșteniri.

La sfârșitul lunii, începând cu 29 iulie, veti începe să simțiti efectul lunii plină în creștere în Vărsător, până la 1 august, un eveniment pozitiv.

Este posibil să doriți să faceți o excursie pentru a vizita un membru al familiei care se află la distanță, dar Saturn din sectorul dvs. de carieră sugerează că va trebui să vă ocupați mai întâi de sarcini și poate chiar trebuie să amânați călătoria.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Rac
Pe 17 iulie, veti avea luna nouă în Rac care deschide o nouă cale, plină de noi oportunități. În ceea ce privește banii, din 20 mai va aflati într-o perioadă de cheltuieli mari, ele se vor diminuadupă 10 iulie, când Marte se va muta din sectorul dumneavoastră financiar.

Pe măsură ce ajungeți la sfârșitul lunii, veți simți că se apropie luna plină în Vărsător pe 1 august. Veți plăti facturi, dar veți vedea și bani venind dintr-un comision mare sau o redevență, un bonus sau un cec care vi se datorează pentru munca bine făcută și este probabil să sosească chiar în ultima zi a lunii iulie sau în primele zile ale lunii august.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Leu
S-ar putea să va simtiti nedreptatit in viața ta personală sau profesională, din cauza ca se fac presiuni sa fiti de acord cu o hotarare pe care o considerati eronata. Această persoană nu este reprezinta amenințare reală. Fiti mulțumit să construiti o strategie pentru propriile obiective: proiectele artistice sunt deosebit de favorizate datorită sprijinului lui Neptun.

In ultimele trei zile ale lunii iulie (29-31 iulie), veți începe să simțiți energia lunii pline care se apropie pe 1 august. Este posibil să faceti o promisiune serioasă, cum ar fi o logodna sau hotararea de a economisi bani pentru o casă.

Dacă aveți de oficializat un parteneriat de afaceri, cum ar fi angajarea unui asociat, unui nou contabil sau avocat, agent, publicist sau alt profesionist, semnati imediat, de preferință în prima jumătate a lunii iulie.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Fecioara
Luna nouă din 17 iulie ar trebui să fie destul de magică pentru că va aduce noi cunoștințe în cercul tău și vei găsi mai multe motive pentru a socializa.

Poate doriți să vă alăturați unui club nou sau să deschideți un cont pe o platformă socială care este nouă pentru dvs. Faceți eforturi pentru a ajunge la alții, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Până pe 17 iulie, când apare această lună nouă, vei avea Marte în Fecioară pentru prima dată în doi ani – un mare avantaj pentru relațiile tale.

Marte vă va oferi prezență și încredere și vă va face și mai atractiv și mai carismatic. Veți avea Marte în Fecioară între 10 iulie și 27 august – o perioadă minunată pentru tine. Amintește-ți acele date.

Marte te va ajuta nu doar în romantism, ci și în toate domeniile vieții tale. Marte în Fecioară vă va ajuta să obțineți aprobări pentru ideile pe care le-ați prezentat. Pasiunea și energia voastră vor lumina oamenii pentru cauza voastră.

Când vine vorba de romantism, totuși, va exista o mică eroare și are legătură cu Venus luna aceasta. Venus guvernează afecțiunea și căldura dintre doi oameni, dar Venus va retrograda din 22 iulie până pe 3 septembrie.

Când Venus retrogradează, dragostea dintre doi oameni se poate răci prea mult. Nu ai dori să începi o nouă relație cu Venus retrograd pentru că acea calitate – afecțiunea scăzută – ar fi inclusă în nașterea relației.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Balanta
Pluto va intra în conflict cu această lună nouă, așa că ar putea exista tensiune între îndatoririle de acasă și tot ce trebuie să faci în noua ta alegere de carieră.

Este posibil să trebuiască să gasiti rapid o solutie situatiei care s-ar putea ivi cum ar fi sa aveti grijă de copilul dumneavoastră sau de o rudă mai în vârstă în timp ce lucrați mai multe ore zilnic.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul lunii, în special, in zilele de 30-31 iulie, veti trai ceea ce ar putea fi cea mai romantică perioada din 2023.

Trebuie să luați în considerare și de faptul ca Mercur retrogradeaza din 23 august până în 15 septembrie , astfel ca săptămânile din 22 iulie până în 15 septembrie vor trece încet, dar asta ar putea fi o veste grozavă, pentru ca veti beneficia de un ragaz de care aveati nevoie.

Cu Marte în a doisprezecea casă (în perioada 10 iulie – 27 august), trebuie să vă acumulați energia pentru când Marte se va muta în Balanță în 27 august până pe 11 octombrie, cand va fi o perioadă foarte aglomerată.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Scorpion
Semnarea unui contract va fi favorizată în această lună – de recomandat ar fi sa parafati afacerea la inceputul lunii iulie, pana in ziua de sase.

Veți avea, de asemenea, noroc cu persoane din alte tari, precum și cu chestiuni care implică cetățenia, imigrația și o viză sau un card de rezidență.

Dacă sunteti interesat să mergeti pentru o diplomă avansată la o facultate, luna nouă din 17 iulie îți va fi de ajutor și pentru tine. În fine, dacă lucrezi în industria comunicațiilor sau a divertismentului, mass-media va fi foarte norocoasă pentru tine după apariția acestei luni noi.

Călătoriti în iulie, dar intoarceti-va acasă pe măsură ce se apropie sfârșitul lunii.

Până la luna nouă din 16 august luna viitoare, vor apărea și mai multe știri despre carieră, care vă vor cere să fiți acasă și gata să răspundeți la întrebări cheie și să luați decizii. S-ar putea să auziti prietenii spunând că nimic nu se întâmplă mare lucru în august, dar veti fi excepția de la regulă.

O lună nouă precum cea din 16 august (ca și cea din această lună din 17 iulie) va deschide noi oportunități. După ce apare luna nouă pe 16 august, marcați 24 august ca fiind o zi deosebit de importanta pentru dvs. – luna în tranzit va fi în Scorpion, iar Marte și Pluto se vor muta la o armonie perfectă. Marte și Pluto sunt cei doi conducători ai voștri, așa că joi, 24 august este o zi de urmărit.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Sagetator
Nu numai că veniturile dvs. vor crește probabil în această lună, dar și statutul dvs. profesional în industria dvs. va fi mai inalt. După 10 iulie, Marte se va muta în sectorul dvs. de carieră, oferindu-vă cele mai bune oportunități de avansare profesională pe care le-ați văzut în doi ani.

Dacă nu sunteti intr-o relatie, cel mai bine ar fi să nu legati prietenii prea stranse în perioada in care Venus retrogradează, din 22 iulie până pe 3 septembrie.

De asemenea, nu este nici momentul să cumparati bijuterii scumpe sau să găzduiti o petrecere fastuoasă. În ceea ce privește procedurile estetice, nu recurgeti la Botox, filler-uri, lifting facial sau schimbarea coaforii si a culorii parului.

De asemenea, până la sfârșitul lunii iulie, Pluto se va apropia de Uranus pentru prima dată în decenii. Împreună, aceste două planete vor stabili o legătură între proiectele de lucru și sectoarele tale de câștig.

Acesta este un aspect rar, care vă va permite să vă dezvoltați influența în industria dvs., să creșteți și să deveniti o forță de luat în seamă. Acest aspect va atinge apogeul în iulie 2026.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Capricorn
In ultima săptămână din iulie, Pluto va intra într-un interval prietenos de Uranus, planeta independenței și a rebeliunii.

Pluto, care se află în Capricorn din 2008, este o planetă puternică și v-a ajutat să va construiti încrederea în abilitățile tale. Uranus se mută în prezent în a cincea casă, a iubirii.

Aceste două planete sunt extrem de puternice și vor atinge un aspect de vârf în iulie 2026.

Se știe că Pluto este planeta transformării și că Uranus guvernează tot ceea ce este neobișnuit, netradițional, inovator, non-apologetic și independent în spirit. Pe măsură ce trece timpul, va vor fi un sprijin pentru a câștiga mai mulți bani.

Cea mai bună alegere pentru a călători luna aceasta? Weekendul 29-30 iulie și asigurați-vă că includeți marți, 1 august, ca parte calatoriei. Marte va fi sincronizat cu Jupiter, așa că aceasta nu ar fi doar o călătorie distractivă, ci și una romantică.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Varsator
Cheltuielile tale urmează să crească luna aceasta, între 10 iulie și 27 august. Daca v-ati pierdut job-ul, in această lună probabil veti găsi un loc de muncă asemănător cu cel pe care îl aveati înainte. Dacă sunteti angajat, veti fi o parte vitală a echipei, așa că oferiti-ți toate ideile, pentru că vor avea șanse mari să fie aprobate și lăudate.

În chestiuni de dragoste și aspect frumos, trebuie să știti că Venus va retrograda din 22 iulie până pe 3 septembrie, așa că, această perioadă, nu ar fi momentul să programati operații plastice sau estetice (fără Botox sau filler), nici nu ar fi momentul să va puneti fațete pe dinți. Nu cereți stilistului dvs. O coafura sau o culoare nouă a paruui- s-ar putea să nu vă placă.

De asemenea, nu este momentul pentru o petrecere mare și costisitoare sau un beneficiu de caritate și, în dragoste, nu este un moment favorabil pentru a cunoaște un nou partener romantic, pentru că este probabil ca relatia să se rupa mult prea curând.

Horoscopul lunii iulie 2023 – Pesti
Luna nouă din 17 iulie va cădea în zodia Rac, un semn de apă ca al dvs, și va lumina cea de-a cincea casă a dragostei adevărate, a distracției, a copiilor și a creativității. Din acest moment, veti avea mai mult timp pentru dragoste, pentru copiii tăi și pentru experimente în proiectele creative.

Dacă nu sunteti intr-o relatie, Venus retrogradă nu este considerată un moment bun pentru a găsi un nou partener – dragostea și afecțiunea, care pot părea atât de pasionale la început, se pot răci rapid.

Nu este momentul să oferiți o petrecere fastuoasă sau un beneficiu de caritate. sau pentru a cumpăra bijuterii scumpe. (Venus guvernează pietrele prețioase și toate bijuteriile – ea acoperă tot ceea ce înfrumusețează.)

Nu programați o sedinta de infrumusetare pentru chirurgie plastică, Botox sau filler, dupa 22 iulie. Faceți acest lucru la începutul lunii iulie, în prima jumătate, sau după frumoasa lună nouă din 14 septembrie.

Până la luna plină în Vărsător, 1 august, vei fi într-o dispoziție liniștită, dorind intimitate și mulțumindu-va să petreceti timp cu cei care înseamnă cel mai mult pentru dvs.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs