Horoscop Săgetător, luna decembrie 2022Există toate premisele unei luni de vacanță memorabile, de poveste, pentru tine.

Pe 20 august, Marte, planeta energiei și stăpânul natural al celei de-a cincea case solare a iubirii adevărate, s-a mutat în cea de-a șaptea casă a angajamentului.

Acest lucru a stabilit automat o legătură între dragoste și căsătorie și a pus, de asemenea, un accent minunat pe copii – ai tăi sau ai altora – și pe expresiile tale creative.

Cu siguranță îți vei dedica timpul viații tale private – bine! Marte petrece o perioadă foarte lungă de timp în casa ta de parteneriat – șapte luni în total, o tendință care a început pe 20 august și se va prelungi până pe 25 martie.

Acest lucru nu este obișnuit – de cele mai multe ori Marte petrece doar șapte săptămâni într-un semn, nu șapte luni! Marte este retrograd în acest moment, dar va deveni direct pe 12 ianuarie.

Odată ce planeta ta tutelară Jupiter se va muta în sectorul tău de dragoste (casa a cincea) pe 20 decembrie, scena va fi pregătită. Jupiter, planeta norocului, va rămâne acolo până pe 16 mai 2023.

Dacă ești îndrăgostit, s-ar putea să te logodești de Crăciun. Dacă ești deja căsătorit, partenerul tău ar putea aduce o veste care vă va afecta pe amândoi și vă va schimba viața într-un mod pozitiv.

Există și alte moduri în care puteți folosi această vibrație puternică, și anume pentru a forma o alianță de afaceri solidă, cum ar fi un parteneriat de afaceri, sau pentru a încheia un acord serios cu un agent, un nou avocat, un contabil sau o altă persoană care va lucra îndeaproape și confidențial cu voi pentru un beneficiu reciproc.

În mod ironic, nu numai că Marte va însufleți această parte a hărții tale, dar și Luna plină din 7 decembrie în Gemeni va pune accent pe această parte a vieții tale. Saturn, în momentul lunii pline, va trimite o vibrație stabilizatoare, așa că, dacă faceți o promisiune partenerului dvs. de viață sau formați o alianță de afaceri cheie, relația va rezista în timp. 

Mercur va intra în retrogradare luna aceasta, între 29 decembrie și 18 ianuarie, iar tu vei simți încetinirea cu două săptămâni înainte de începerea retrogradării.

Deși multe cupluri se logodesc de Revelion, cel mai bine ar fi să faceți acest lucru mult mai devreme în decembrie.

Dacă mergeți la cumpărături, propuneți-vă ca toate cadourile să fie cumpărate, împachetate și expediate până pe 15 decembrie – în acest an, cu Marte retrograd, comercianții cu amănuntul vor rămâne fără articole mult mai repede decât de obicei, iar motivul va fi reprezentat de problemele lanțului de aprovizionare.

Luna nouă din 23 decembrie pune un accent neobișnuit de puternic pe bani și pare să fie surprinzător de pozitivă. Vei avea cinci corpuri cerești în a doua ta casă a veniturilor și cheltuielilor personale – Luna nouă, Soarele, Venus, Mercur și Pluton.

Într-un fel sau altul, se pare că ești la capătul unui câștig neașteptat, iar acesta ar putea veni din partea familiei tale, căci toate planetele se află în Capricorn, care guvernează familia și strămoșii.

S-ar putea să cumperi sau să închiriezi proprietăți imobiliare, căci Jupiter, planeta norocului, a sosit în casa a patra a casei de domiciliu pe 30 octombrie, dar nu a fost pe deplin puternic până când nu a ieșit din retrogradare pe 23 noiembrie.

Deși este greu să te gândești la mutare sau la cumpărarea unei case sau a unui apartament în decembrie, în perioada sărbătorilor, s-ar putea să ți se ofere o ofertă prea bună pentru a o rata și va trebui să acționezi rapid dacă vrei proprietatea.

Acest lucru ar explica accentul puternic pus pe gestionarea banilor care este evident în harta ta în decembrie.

Uranus, planeta surprizelor, îi va teleporta pe Mercur și Venus pe 22 decembrie, ceea ce sugerează că banii ar putea proveni din cariera profesională, eventual ca un bonus generos. Mercur îți guvernează reputația și statutul în evoluție în industria ta, iar Venus guvernează sectorul care guvernează proiectele tale de lucru de zi cu zi, iar ambele sunt legate în Luna Nouă.

Partenerul  romantic sau de afaceri sau un prieten (ambele case guvernate, de asemenea, de planete care sunt energizate) ar putea fi persoana care vine cu un pont extraordinar în afacerea imobiliară sau care îți prezintă un nou client lucrativ care va plăti suficient pentru a merge mai departe cu afacerea  pe care speri să o finalizezi.Va fi o lună agitată, dar plină de oportunități!