3dots.ro

Horoscop Scorpion, decembrie 2022

Horoscop Scorpion, decembrie 2022

Fiind în Scorpion, ai două planete guvernatoare, iar comunicațiile pe care aceste două planete le au cu alte planete contează întotdeauna în evaluarea previziunilor.

Primul tău guvernator, Marte, se află în casa a opta, a banilor altora, așa că se pare că îți urmărești cu atenție bugetul.

De când Marte a intrat în a opta ta casă (20 august), ai încercat să economisești (o sarcină dificilă în aceste vremuri de inflație) și, de asemenea, s-ar putea să te întrebi dacă ar trebui să îți investești economiile sau să stai liniștit.

Eclipsele recente din 25 octombrie în Scorpion și 8 noiembrie în zodia ta opusă, Taur, au zdruncinat pe aproape toată lumea din toate semnele. Deocamdată, sună-ți contabilul și planificați împreună un plan de acțiune.

Este foarte posibil să te gândești la achiziționarea unei case sau a unui apartament pentru sentimentul suplimentar de siguranță pe care ți-l poate oferi acest lucru.

Dacă veți cumpăra sau nu depinde de faptul dacă poți obține o ofertă bună pentru creditul ipotecar.

Ratele dobânzilor urcă la niveluri nefavorabile în întreaga lume, așa că s-ar putea să ai nevoie să aduni mai multe informații înainte de a face o mișcare. Luna nouă din 21 ianuarie în Vărsător îți va aduce cele mai bune opțiuni.

Până când guvernatorul Marte va deveni direct pe 12 ianuarie, nu vei vedea un progres rapid în ceea ce privește obiectivele financiare, așa că ar putea merita să te documentezi în timp ce aștepți.

Dacă trebuie să te muți, ai putea obține o prelungire a șederii cu câteva luni mai mult de la actualul tău proprietar sau ai putea să stai la un prieten sau o rudă pentru o vreme, până când vei găsi situația potrivită pentru a locui acasă.



Luna Nouă în Gemeni, pe 7 decembrie, se află în aceeași casă cu Marte, ceea ce pune și mai mult accent pe rolul pe care îl joacă finanțele în viața ta.

Este posibil ca unul sau mai multe dintre următoarele domenii să te preocupe: investițiile, economiile, plățile și plățile de asigurare, impozitele datorate și rambursările de taxe, comisioanele, redevențele, taxele de licență și bonusurile sau moștenirile. 

Pluton se îndreaptă spre a patra ta casă, cea a căminului, pentru prima dată în viața ta, urmând să intre în 2023 pentru câteva luni, iar după o scurtă perioadă de timp înapoi în Capricorn, se va întoarce definitiv în 2024 pentru o ședere de 20 de ani (da, 20 de ani!).

Acest lucru sugerează că ți-ar plăcea securitatea și beneficiile financiare ale proprietății unei case, ceea ce ar explica accentul mare pus pe reședința ta de acasă (sau pe alte proprietăți pe care ai putea dori să le deții sau să le închiriezi).

Cu casa ta de călătorie acum plină și plină de cinci planete, se pare că te vei îndrepta spre aeroport sau vei încărca portbagajul mașinii și vei pleca din oraș pentru a avea parte de o schimbare de peisaj, foarte posibil pentru a fi alături de familia ta. O perioadă de vacanță frumoasă te așteaptă în harta ta, dragă Scorpionule!


© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs