3dots.ro

Horoscop Taur, luna decembrie 2022

Horoscop Taur, luna decembrie 2022

Cu ceva timp în urmă, pe 27 octombrie, Jupiter, cel care dăruiește daruri și noroc, a intrat în Pești, a unsprezecea ta casă a bucuriei, fericirii, speranțelor, dorințelor și prieteniei.

Acest lucru  garantează că vei avea parte de un sezon de sărbători de Crăciun glorios și plin de farmec, plin de posibilități sociale și de reuniuni cu prietenii.

Aceasta este ultima vizită a lui Jupiter în Pești, pentru că pe 20 decembrie Jupiter va părăsi Peștii și nu se va mai întoarce timp de peste un deceniu. Profita la maximum de această perioadă, organizând o petrecere.


Se vor întâmpla și alte lucruri, cu mare accent pe bani. Luna plină din 7 decembrie va aduce o situație financiară la apogeu.

E posibil să auzi că vei primi o mărire de salariu sau, dacă lucrezi pe cont propriu, un nou client prestigios care te va plăti cu generozitate. Marte te va încuraja să faci cheltuieli și este posibil să achzitionezi ceva scump, un cadou pentru cineva special și, de asemenea, ceva pentru tine. 

Din august anul trecut, ai cheltuit mai mulți bani decât de obicei, dar se pare că a fost necesar. Este posibil să te fi căsătorit, să fi avut un copil, să te fi mutat într-o casă nouă sau să fi început o afacere, patru exemple dintr-o listă aproape nesfârșită de posibilități. Acest nivel ridicat de cheltuieli va continua până în luna martie.


Pe măsură ce te apropii de Crăciun, Luna nouă în Capricorn de pe 23 decembrie s-ar putea să te găsească într-o călătorie.

O mulțime de corpuri cerești prietenoase sunt în semnul de pământ Capricorn: Soarele, Luna nouă, Venus, Mercur și Pluton.Dacă nu călătorești la o distanță mare, s-ar putea să găzduiești rude sau prieteni în orașul sau casa ta.

Uranus va fi orientat către aceste planete și către Luna nouă, dar mai ales către Venus, guvernatorul tău, și către Mercur. Jupiter se va afla într-un sextil în afara semnului lui Pluton, un aspect care denotă oportunități financiare fabuloase și care sugerează, în cazul tău, că ai putea face bani frumoși investigând piețele străine pentru produsele tale.
Rămâi în alertă, astfel încât să poți merge mai departe cu oportunitatea atunci când aceasta se prezintă. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs